dijous, 15 de març del 2018

UN DIA DE LA VALLDIGNA ATÍPIC


La Valldigna celebrarà entre el 23 i el 25 de març un dia de la Valldigna (15 de març) atípic, sense Tavernes però amb un programa que manté la marxa de torxes que, tot i les desavinences, partirà de Tavernes en direcció al monestir el 24 de març amb eixida de Tavernes a les 18 hores. Serà tot un desafiament al govern local de Tavernes comprovar quants veïns d'este municipi van al marge de les males relacions institucionals per expressar la seua voluntat de mantenir els lligams valldignencs.
Els actes comencen divendres 23 amb la inauguració a les 19:30 de l'exposició "No tindrem pau després de la guerra" al refectori del monestir, seguit de la presentació del llibre "Misteris de la Valldigna a l'almàssera. 
Dissabte i diumenge Mercat d'Artesania i Productes Locals, i diverses visites guiades gratuïtes al monestir, per a les quals és necessari reservar. Joan Giner presentarà a les 17:30 el seu llibre "El valencià de la Valldigna" a l'almàssera, i a les 18 hores hii ha previst un concert de rock a a Font Gran amb els grups No Name i Cabos Sueltos, a més de l'actuació del grup Marjal Groove als jardins del monestir. Diumenge pel matí hi ha prevista l'actuació d'Elies Monsolí amb el conte musical "Odissea, el viatge de Ningú" a la nau central del monestir, i un teatre infantil a la Font Gran. La revetla a la Font Gran a partir de les 17:30 tancarà els actes.