divendres, 4 de novembre del 2016

PLANS PROVINCIALS I GRÀCIES

Carrer Sanchis Guarner.

Simat executarà tres obres gràcies als Plans Provincials de la Diputació, els únics fons que arriben d'una corporació provincial poc generosa este mandat amb Simat, i perquè són partides reglades i d'obligada concessió. El ple va aprovar en la seua darrera sessió el 25 d'octubre les obres a executar, que no s'han sotmés a cap procés de consulta, encara que a la vista de l'èxit de la darrera assemblea informativa de pressupostos, a la qual no va acudir ningú, tampoc se li pot tirar res en cara al govern local. 
Amb vora cent mil euros, que és el que li correspon a Simat, es renovarà la xarxa d'aigua del carrer Sanchis Guarner, que també es reasfaltarà, s'executaran obres per la recollida d'aigües pluvials a la zona del Calvari, i s'instal·larà enllumenat públic al carrer la Xara, entre el monestir i el camp de futbol, en un intent de donar la consideració de trama urbana a eixe primer tram del camí de la Fontarda. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Altra vegada, la culpa de que no participara ningú a l´assemblea informativa de pressupostos culpa del ciutatà... Alguna part de culpa tindrà la corporació local pense jo... pero es mes facil que els culpables siguen els demés.

Exemple: paelles 9 d´octubre, queda tota la bruticia i les restes de les fogueres on es van fer les paelles ( aixo es culpa de la gent del poble que no ho ha arreplegat ( estem a novembre i encara estan les restes)..... cavalcata de reis el confeti dura dies als carrers, culpa que han posat com a festa nacional el 6 de gener.....)

Que facil es espolsar-se les puces