dimarts, 25 d’octubre del 2016

RECONEIXEMENT A LA SUM DE SIMAT


Dos simaters, Nerea Ferrando i José Gómez Donet, han personificat els reconeixements a la Societat Unió Musical de Simat en la XIII Gala de la Música celebrada dissabte a Miramar, organitzada per les Societats Musicals de la Comarca la Safor-Valldigna de la Federació Valenciana de Societats Musicals. La delegació simatera estava conformada per tota la junta de la Societat Unió Musical i diversos músics. 
Els Premis Hermes 2016 han recaigut en Juan García Acosta, de la UAM Sant Francesc de Borja; Mª Carmen Donet, de la SUM Santa Cecília de Barx; Elena Moscardó, de la AM Vernissa; Ajuntament de Vilallonga, Cadena SER, Teatre Serrano, i Joan Montagud, del Centre Musical de Beniopa. 
Pel que fa als associats, reberen un reconeixement Luisa Masip (Barx), Genoveva Bella (AM Vernissa), Mavi Lorente (AM Guardamar de la Safor), José Antonio Roselló (AM Villalonga), Antonio Ricardo Chaveli (AM l'Almoina) i Juan Emilio Espí (UAM Sant Francesc de Borja).
Pel que fa al reconeixement a l'esforç i als veterans, foren distingits Sali Rovira (Almoines), Víctor Vidal (Palma), Sergio Balbastre (Alfauir), Jorge Doneet (Barx), Jerónimo Tocado (UAM Sant Francesc de Borja), Alberto Bellvis (AM Vernissa), Vicent Andrés (Beniopa), María José Cruz (Guardamar de la Safor), Rosa María Esteban (Vilallonga), i Nerea Ferrando (Simat). 
Per últim reberen el reconeixement els estudiants de grau superior: Jose Gómez Donet (Simat), Patricia Pons (Xeraco), Miguel Clar (Xeraco), Paloma Juárez (Barx), Agnés Moscard (UAM Sant Francesc de Borja de Gandia), i Román Pons (Piles).
La XIII Gala de la Música - Premis Hermes 2016 està organitzat per la Junta Comarcal la Safor-Valldigna de la FSMCV. En primer lloc, hi va haver una recepció dels representants i altres socis i amics de les diferents societats musicals de la comarca en el vestíbul del restaurant, per a passar al photocall.
Després del sopar, el presentador Lucas Fortado, Vicepresident de la Junta Comarcal La Safor-Valldigna de la FSMCV, va donar inici a l'acte de lliurament dels Premis Hermes 2016. Finalitzat el lliurament dels premis, la Presidenta de la Junta Comarcal la Safor-Valldigna, Josefa Tarrasó, posà el punt i final a la Gala de la Música.