divendres, 9 de setembre del 2016

LOURDES BOÏGUES PUBLICA UN NOU LLIBRE


Edicions del Bulletna ha estrenat setembre amb una novetat de l'autora simatera Lourdes Boïgues, finalista del passat premi Enric Valor de narrativa juvenil 2015, "L'estranya que habita els meus somnis", amb la qual ellector s'endinsa en els inquietants somnis de Sabina.
Sabina és una xica privilegiada: és bonica, és popular, té amigues que l'estimen i una família rica que la protegeix. Després d'una sessió d'hipnosi de broma, una estranya s'instal·la al seus somnis i s'entesta a fer-la sofrir. Qui és la xiqueta que l'està tornant boja? Per què Sabina de sobte sap parlar portugués? En lloc d'acudir a les amigues, busca l'ajuda d'Empar, que acaba d'arribar a l'Institut i no sembla tindre ganes de fer amics, ja en té prou amb els seus problemes. 
L'autora és Lourdes Boïgues i Chorro, que compagina la faceta d’escriptora amb el treball de tècnica en l’Administració de la Generalitat Valenciana. A més de llegir i escriure, li agrada passejar per la muntanya, veure pel·lícules i gaudir del temps amb la seva família. Ha publicat tretze obres, sis de les quals en Edicions del Bullent: Estel estel·lar, La taverna del bandoler, El secret de Caterina Cremec, Estel i els àngels i La venjança de Caterina. Entre els premis guanyats destaquen el Premi Carmesina, Premi Enric Valor, el Premi Vicent Silvestre, el premi Benvingut Oliver o el Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Badalona.