dijous, 12 de novembre del 2015

EL PERIODISTA JESÚS MARAÑA OFERIRÀ DIMARTS LA PRÒXIMA CONFERÈNCIA DE LES RUTES DE LA XARA


La Casa de la música de Simat de la Valldigna acull els dies 17 i 19 de novembre dues noves conferències del cicle les Rutes de la Xara. La quarta sessió d’aquesta dècima edició del cicle, el dimarts 17, estarà a càrrec del director d’Infolibre, Jesús Maraña. La intervenció d’aquest analista polític precedirà la del dijous següent, el dia 19, a la del professor de periodisme de la UV i coeditor de “La Página Definitiva”, Guillermo López.
El cicle les Rutes de la Xara és una cita acadèmica anual organitzada per la Xara Edicions amb el suport de la Universitat de València i la Mancomunitat de la Valldigna, conformada per tot un seguit de conferenciants de prestigi que estan atraient nombrós públic a la Casa de la Música de Simat. 
Enguany el lema és “Poder i control social”, i el programa busca endinsar-se en l’estat de la societat espanyola i els seus problemes per tal de poder realitzar una reflexió al seu voltant. El catedràtic de Teologia i Religions en la Universidad Calos III Madrid Juan José Tamayo va inaugurar la setmana passada el cicle, i el dimecres 11 de novembre ha estat el torn de Carlos Taibo, professor de Ciència Política de la Universidad Autónoma de Madrid ( a la imatge aspecte del saló durant la seua intervenció).
Les últimes sessions seran el 24 i el 25 de novembre i en elles intervindran Jaime Pastor, professor de Ciència Política de la UNED, i Ismael Saz Catedràtic d’Història Contemporània de la UV.
L’edició d’enguany compta amb el reconeixement de dos crèdits de lliure elecció i la matrícula, que té un preu de 10 euros, es pot formalitzar en la pàgina del CIG-UV www.uv.es/cig. Totes les sessions tindran lloc de 19 a 21h en la Casa de la Música de Simat de la Valldigna.