diumenge, 25 d’octubre del 2015

OLEGARIO ALARIO, PRIMER EN MASTER, I LLUÍS FERRANDO MESTRE, QUART EN PROMESES A LA MODÚVER TRAIL

Fani Gregori, primera a la seua categoria.

El Paquero al seu pas pel monestir.
Olegario, al podi.

Els simaters i simaters han vingut carregats de trofueus del Mondúver Trail. Olegario Alario ha quedat primer en la categoria master a la modalitat de marató, disputada este dissabte, i Lluís Ferrando Mestre ha aconseguit el quart lloc en la categoria promeses a la categoria de mitja marató,  amb un temps de 2:24:19, que es va traduir en la 17 posició absoluta. La Llebre també ha aconseguit un nové lloc en la categoria sénior amb Vicent Company Toledo, quinzé absolut. En dones, Fani Gregori i Laura Brines han quedat tercera i quarta respectivament en sènior, i a més Fani ha rebut el trofeu a la primera local, i la Llebre el tercer per equips.
D'altra banda, Víctor Bernat, del Sporthg Team, ha estat el guanyador de la Mondúver Trail disputada este dissabte en la modalitat ultra, de 82 quilòmetres entre Xeresa i el cim del Mondúver, amb un temps de 9:59:29. El primer classificat local en esta modalitat ha estat Josep Gómez Insa, del Club Corresendes Xeresa, tercer absolut en esta modalitat i primer de la seua categoria, veterans, qui ha entrat a meta cinc minuts després del primer.
En la modalitat de marató el guanyador ha estat Xavier Tomás, del Club Trail Serra Vernissa, sénior, amb 4:43:49. En mitja marató el vencedor ha estat el sénior Lamberto Vidagany, del Crazy Runners, amb un temps de 2:11:12. Salvador Fluixá, promesa del CC Xeraco, ha estat el primer local en esta modalitat, va entrar en tercer lloc general amb un temps de 2:12:44, i es va convertir en el primer de la seua categoria. El Delikia Sport ha aconseguit també en la mitja marató el primer lloc en la categora veterans per a David Ferrairó, quart en la general, i el CC El Garbí ha aconseguit un segon lloc en la categora de Promeses amb Sergio Muñoz, nové absolut.