dijous, 22 d’octubre del 2015

IGNACIO BLANCO PRESENTA A GANDIA EL SEU LLIBRE "BOTIFLERS"


L'exdiputat d'Esquerra Unida en les Corts Valencianes, Ignacio Blanco, presenta este dijous 22 d'octubre a llibreria Ambra de Gandia el seu llibre “Botiflers!!, publicat després de les eleccions del passat mes de maig, en el qual la formació no va aconseguir representació parlamentària. L'acte està anunciat a les 19:30.
En aquest llibre el polític d'EUPV arreplega les intervencions més destacades en les Corts Valencianes durant el temps que va ser diputat. Segons ha comentat Blanco l'expressió “botiflers” vol descriures el que ha sigut el govern del PP: “un partit antivalencianista per sobre de tot. Traïdors del poble valencià al que han atacat no solament la seua llengua i cultura, sinó també la seua economia“. El llibre algunes de les intervencions més importants de la legislatura. ‘Botiflers’ (Balandra Edicions, 2015) serveix perquè el lector repasse la intensa activitat parlamentària de Blanco i els casos que va arribar a destapar. Paradoxalment, el canvi al govern valencià ha tingut una víctima parlamentària, la pròpia Esquerra Unida de la que Blanco era el candidat a president, una formació que havia treballat com poques per destapar la corrupció i les pràctiques autoritàries del govern del PP i que ara està fora del parlament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Uns tan bons i altres tan roins, i resulta que el quedes fora del Congres. Pareixem tontos tots menys els politics. Algo mal aoras fet mo?