dimecres, 30 de setembre del 2015

COMPROMÍS TÉ A LES SEUES MANS REINVENTAR LA MANCOMUNITAT

Vicent Ribera, regidor de Compromís a Simat, ha estat elegit president de la Mancomunitat de la Valldigna en la sessió constitutiva celebrada este dimarts. L'ens comarcal està format pels alcaldes de Tavernes, Benifairó, Simat i Barx com a membres natos, i un representant de cadascuna de la corporació local triat en els respectius ples municipals. 
El pes de Comrpomís derivat de la majoria absoluta a Tavernes ha prevalgut per a l'elecció per unanimitat del regidor simater, qui ara té a les seues mans reinventar-se la Mancomunitat. O la converteix en un ens realment funcional, últil i operatiu, i millor que propose la seua dissolució. A les seues mans i les de Jordi Juan queda.
Si la Mancomunitat ha de romandre aliena als problemes reals de l'espai geogràfic que ha de gestionar, ha d'aplicar la tàctica del cap d'estruç quan hi ha un problema comú greu (recordem l'alta tensió), o s'ha de limitar a organitzar excursions i editar calendaris, el millor serà evitar la despesa als contribuents, la major part en personal i retribucions per assistències.
La Valldigna, en opinió d'Arc Iris, té problemes greus específics, com ara la desubicació administrativa, el que deriva en una mala qualitat de serveis i molèsties per als ciutadans. Vicent Ribera ha de reivindicar ací i allà els serveis que corresponen a tota comarca, ha d'impulsar de forma definitiva una marca turística única i pròpia, i sobretot ha d'estirar les orelles a la Fundació Jaume II. Si aquest ens és incapaç d'explotar d'una forma acceptable el monestir, que cedisca el seu ús i gestió a la Mancomunitat. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Deixem pasar cent dies i vorem. Tot igual.

Anònim ha dit...

Que ens costa la Mancomunitat,?
Que cobren.?
Ens podeu informar?

Anònim ha dit...

No,
La informació periodistica no pot arribar tant llunt.
El poble no es prou madur per coneixer la veritat