dimarts, 3 de març del 2015

LA MAJOR PART DELS PARTICIPANTS A L'ENQUESTA DE LES FESTES HAGUERA DESITJAT QUE S'HAGUERA CONSULTAT LA INICIATIVA

El 45% dels lectors d'este portal que han participat a l'enquesta sobre el canvi de data per a les festes del poble els haguera agradat que la decisió s'haguera sotmés a una consulta popular, segons es desprén del sondeig que ha estat obert durant una setmana, i en el qual han participat 53 lectors.
En concret, 24 dels 53 participants es declinen per la consulta, 15 (28%) estan d'acord en la mesura, 13 (24%) estan en contra, i només  un diu que tant li fa. 
Cal recordar que el canvi consisteix en variar cada anys la data dels tres dies de festes més el dia del gos per fer-los coincidirs sempre de dijous a diumenge, amb la qual cosa les festes variaran entre els dies 4 i 11 d'agost. Fins ara les celebracions tenien data fixa al calendari els dies 4, 5 i 6 dagost, i el 7 el dia del gos. 
A la vista d'aquest resultat, no haguera suposat un cost excessiu a l'ajuntament posar una urna i sobre el darrer cens donar uns dies als simaters per a que es pronunciaren, amb vinculació o sense. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La cuestio es anar en contra de tots. Ya sa pres, ara avore com resulta i si no esta d'acordt la gent el proxim any es torna a canviar i no pasa res. Les coses no son per sempre.

Anònim ha dit...

TOT PER UN BAR QUE ES VA QUEIXAR,PER QUE NO CANVIEM LA BERBENA DE LLOC PER QUE ES PUGEN OMPLIR LA BUTXACA ALTRES BARS.

Anònim ha dit...

Ara resulta que el bar que es va queixar li pareix mal que canvien les festes. No mos aclarim.