dissabte, 7 de febrer del 2015

ELS SOCIALISTES REBENTEN L'INTENT DE SALVAR A UN SAHARAUÍ DE LA PRESÓ I LA TORTURA


Tal com ve succeint cada vegada que es planteja una qüestió sobre el Sàhara Occidental en el Parlament europeu, els conservadors han comptat amb el ple suport dels socialistes per a votar en contra.
Els socialdemòcrates han tornat a fer pinya amb la dreta per a tirar als gossos al jove Hassanna Aalia. Fent gala una vegada més de la seua convergència ideològica, tant la dreta tradicional com els socialistes, han rebutjat la petició de l'esquerra europea que s'estudie d'urgència el cas del saharauí i el d'altres presos polítics en el ple que se celebrarà a Estrasburg la setmana vinent.
Aalia va ser jutjat per un tribunal militar marroquí i condemnat a cadena perpètua en 2013 per haver participat en els campaments sahrauís de la dignitat de Gdeim Izik (2010) al costat de milers de compatriotes. 
Conservadors i socialistes governen Europa en coalició i no els importa gens ni miqueta el compliment dels drets humans.
La sol·licitud que s'incloguera el cas de Aalia en l'ordre del dia del ple de la setmana pròxima va ser realitzada a proposta d'Esquerra Unida, el grup de l'Esquerra Unitària Europea i els Verds europeus.