dimecres, 5 de novembre del 2014

MOR EL FOTÒGRAF FRANCISCO TEODORO


El fotògraf Francisco Teodoro Calatayud, testimoni gràfic de l'actualitat a la Valldigna, ha mort este dijous de forma sobtada, segons han informat fonts del seu entorn, i han confirmat fonts hospitalàries.
La càmera de Francisco Teodoro ha captat als darrers anys tot tipus d'esdeveniment a la Valldigna. Tot just este dimecres havia acudit a Simat a fer un reportatge de la inauguració del cicle de conferències les Rutes de la Xara. Han estat, potser, les seues darreres fotografies, la seua passió.
Francisco Teodoro és qui més i millor ha il·lustrat l'actualitat de la Valldigna als darrers anys. Allà on hi havia un esdeveniment, hi era Paco amb la càmera, tant fa si es tractava d'una competició esportiva, un acte polític, una cita cultural, o les festes. 
La seua desaparició sobtada deixa un gran buit al món de la comunicació gràfica local, però deixa milers i milers d'imatges que amaguen darrere 'esforç d'haver de desplaçar-se de forma constant allà on hi havia alguna cosa a immortalitzar. 
El llistat de condolències és impossible de reproduir.