dilluns, 18 d’agost del 2014

SIMAT, VILALLONGA I L'ALQUERIA REBRAN 210.000 EUROS DE LA DIPUTACIÓ

La Diputació de València subvencionarà els municipis de L’ Alquería de la Comtessa, Simat de la Valldigna i Vilallonga amb un total de 210.000, un import que anirà destinat a la millora d'equipaments de serveis públics, a compactar zones de terreny i a la compra de mobiliari urbà per a zones d'esbarjo.
L’ Alquería de la Comtesa destinarà 70.000 euros a la millora dels equipaments dels serveis públics, i Vilallonga destinarà el mateix import a la millora de l'equipament de la zona la Reprimala. Simat destinarà altres 70.000 euros a la compactació del terreny i la compra de mobiliari per a la zona d'esbarjo del Pla de Corrals, també millorarà l'accés, la zona enjardinada, i la tanca perimetral de la zona de la depuradora.
El Pla de Nuclis que impulsa la institució provincial, per segon any consecutiu, és un programa destinat a ajudar a les poblacions a solucionar mancances en nuclis aïllats perquè els veïns tinguen els mateixos serveis independentment de la zona en la qual visquen. D'aquesta forma, cinquanta-dos ajuntaments van a poder beneficiar-se d'aquesta iniciativa i executar, entre tots, un total de 154 projectes que milloren els carrers, l'enllumenat públic, l'equipament urbà, les zones verdes, entre altres projectes.
Aquest programa forma part dels Plans d'Inversió i Ocupació 2014 – 2015 de la província impulsats per la Diputació que pretén impulsar als ajuntaments “per la situació econòmica que viuen i per la vocació municipalista de la Diputació”, segons el diputat de Cooperació Municipal, Juan José Medina.