divendres, 18 d’abril del 2014

UN NOU CAMIÓ ENCREUAT TORNA A BLOQUEJAR LA CARRETERA DE XÀTIVA


La Costera i la Valldigna han quedat de nou aïllades. L'encreuament d'un camió de grans dimensions a una corba de la carretera de Xàtiva ha tornat a bloquejar la via en ambdós sentits des de primera hora del matí d'este divendres 18 d'abril. El trànsit ha quedat interromput i s'ha hagut de desviar als vehicles des de Simat i Llocnou de Sant Jeroni per Gandia i per Alzira. Les repercusions han estat encara majors a Simat en un dia en el que estava previst un desplaçament masiu de simaters a la zona residencial del Pla de Corrals per passar les vacances de Pasqua. Per accedir este divendres al Pla de Corrals des de Simat era necessari fer-ho per Alzira o des de Barx pel camí dels Suros. A migdia encara no havia estat possible retirar el camió i no hi havia cap previsió per les dimensions del vehicle.
Este nou episodi es produeix dos mesos després del darrer encreuament d'un camió a la mateixa carretera, la qual cosa posa en evidència el mal estat de la via i la necessitat de restringir el trànsit de vehicles pesats o bé escometre millores. 

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sebastian, fes algo recollons...

Anònim ha dit...

Segons fons oficials de l'ajuntament, l'equip de govern es conscient d'este problema que s'arrastra desde fa moltíssims anys. S'està parlant amb els responsables de la Diputació per a donar sol.lució a esta situació. El temps dirà.

Anònim ha dit...

S'està parlant? Parlant què? El projecte havia d'estar redactat, es va paralitzar quan es va tirar enrere el PGOU de Colom perquè no li aprovaven el golf, hi havia una carretera que eixia de la primera rotonda de Simat cap als Corrals.... ara bé, si voleu parlar parlem, podem començar per posar dos senyals a cada extrem de la carretera per prohibir el pas de vehicles pesats, això no trastocarà el pressupost de la diputació, dic jo, vaja.

Anònim ha dit...

Passejar pel poble si que sabem.

Anònim ha dit...

La veritat que això em pareix perfecte, estar al costat de la gent,escoltar-la i dialogar amb els veïns crec que este equip de govern ho fa i el resultat és possitiu. Fins els xicotets detalls del dia a dia,que abans no li se donava massa importància,tenen la seua resposta per part de la gent que està al càrrec de Simat.

Anònim ha dit...

Com com? Aon vius tu?