divendres, 11 d’octubre del 2013

S'OBRI LA MATRÍCULA PER A UNA NOVA EDICIÓ DE LES RUTES DE LA XARA


Sota el títol “Conflictes i respostes, transició o ruptura. Els reptes de la societat espanyola en la transició” se celebra el proper mes de novembre a Simat una nova edició de les Rutes de la Xara. La Xara Edicions i el CIG-UV volen, amb aquestes jornades, donar continuïtat a un projecte iniciat ja fa alguns anys, i que tan bons resultats ha donat en tots els àmbits, sobre tot en l’acadèmic.
Enguany, el cicle de conferències desenvoluparà temes al voltant de la democràcia actual, els problemes i entrebancs que l’han conformada des de la mort del general Franco fins l’actualitat, així com les perspectives de futur que se li pre­senten a la societat espanyola, dintre d’un marc de crisi econòmica, política i institucional, que provoquen una sè­rie de noves propostes polítiques i socials, les quals bus­quen una direcció, fins ara sense claredat específica. 
Per tractar tots aquestos temes s’ha convidat a gent de reconegut prestigi acadèmic i intel.lectual com els catedràtics d’història contemporània Carmen Gonzalez i Antoni Segura, el catedràtic d’Economia Vicent Soler, el professor de Ciència Política Carlos Taibo o els periodistes Ignacio Carrión i Miguel Ángel Aguilar.
Les conferències seran tots els dimarts i dijous del mes de novembre a les 19h a la Casa de la Música de Simat. El programa complet es pot consultar a la web del CIG-UV: www.uv.es/cig des d’on també es pot realitzar la matrícula.