dilluns, 5 d’agost del 2013

PATÈTIC ESPECTACLE A LA PLAÇA

Patètic, indigne, lamentable i humiliant. Són alguns dels qualificatius que mereix, com a mínim, l'espectacle de varietats que es va oferir diumenge 4 d'agost per la nit a la plaça (de la Constitució) de Simat en el marc del programa de les festes patronals. 
L'equip de guàrdia d'Arc Iris interromp les seues vacances per denunciar l'atemptat a la dignitat dels simaters en què es va convertir l'espectacle. Al circ acrobàtic anunciat li va vindre massa pretenciós anomenar-lo circ, i l'humorista Cañas, tot tractant d'imitar el genial Eugenio, va oferir una selecció d'acudits grollers molts dels quals el poc públic ni va entendre. En acabar l'actuació, el Cañas va anunciar que el suposat plat fort de la nit, el cantant Yaco Lara, no anava a poder oferir la seua actuació per deficiències al muntatge escènic. En això que algú del públic va preguntar en veu alta a l'humorista si s'havia acabat l'espectacle, i el Cañas va contestar "sí, ha terminado", i tot seguit el públic s'hi va aixecar i va abandonar el Liceu. 
Arc Iris ja va poder comprovar abans de les nou de la nit que l'equip de muntatge que portava la productora no era l'adequat per a l'espectacle anunciat. Dit i fet, el so era pobre, la il.luminació més pobra, i el fons d'escenari semblava un menyspreu als espectadors. 
Arc Iris demana al Govern local que busque un nou format d'espectacle per a les nits de les festes, o que senzillament renuncie a eixa oferta si no es tenen recursos per contractar espectacles amb un mínim de qualitat.