divendres, 9 d’agost del 2013

COETER II ÉS JA OFICIALMENT EL NÚMERO U EN LA MODALITAT DE RASPALL


El jugador de Simat Coeter II s’ha convertit en el número u de la modalitat de raspall, després de conquistar els títols oficials més importants en 2013: Trofeu d’hivern, Màsters i Lliga per equips. Així ho ha proclamat la Federació Valenciana de Pilota. 
a Paco Luis Brines, “Coeter II”, de 35 anys, li estan arribant ara els èxits. En la primera part de l’any va aconseguir el Trofeu d’hivern junt amb Marrahí de Castelló de la Ribera. Al maig i juny va conquerir el Màsters de raspall junt amb Pepe de la Llosa de Ranes i Xoto de Genovés i al juliol s’ha fet amb la Lliga professional per equips junt a Punxa de Piles.  Esta temporada amb l’absència de Waldo de Piles ha tingut menys competència però ha demostrat que és un dels millors i que posseïx una pegada demolidora que marca les diferències en tots els grans trofeus, a més d’una poderosa raspada.
Esta temporada tractarà d’arribar a la seua quinta final individual i completar un 2013, espectacular (va aconseguir el títol en 2006 i tres subcampionats en 2008, 2009 i 2012). Els seus principals rivals seran Waldo, Punxa, Marrahí, Moltó, Moncho, Ricard, i Pepe, i molts més jugadors que buscaran este gran títol que es disputara entre octubre i novembre.