dimecres, 26 de juny del 2013

I DIUEN QUE L'ATUR BAIXA

Article de Marc Cabanilles

"Sabem que no anem a heretar més que ruïnes, perquè la burgesia tractarà d'arruïnar el món en l'última fase de la seua història. Però a nosaltres no ens fan por les ruïnes, perquè portem un món nou en els nostres cors"
Buenaventura Durruti


!! Al·leluia!!, va disminuir l'atur al maig.....
Ara tenim 98.000 aturats menys… I molts més cambrers amb dues carreres i un màster!... ....
A poc a poc estan arribant al seu objectiu, que no és un altre que aconseguir que ens tornem imbècils i no sapiem distingir la realitat de la ficció.

I amb l'atur tenim un bon exemple. Pretenen que ens acostumem a anomenar lloc de treball a qualsevol cosa. Alguna cosa que dura dies o setmanes, se l'anomena lloc de treball. Alguna cosa que amb prou faenes permet comprar el menjar, se l'anomena lloc de treball. Alguna cosa que no està subjecte a cap conveni ni llei, se l'anomena lloc de treball,..... I curiosament,. els qui ens volen fer engolir amb eixos llocs de treball, són els qui no han treballat mai, sempre en despatxos amb moqueta, amb el cotxe oficial i xofer esperant en la porta, i amb uns sous altíssims completats amb dietes, comissions i sobresous.
I per si eixos "llocs de treball" no foren ja prou indignes, ara volen crear altres nous "llocs de treball", cobrant per baix del SALARI MÍNIM. Però quina casualitat, que amb tots els seus estudis, els seus màsters, els seus assessors, els seus grups de savis, etc.... a cap d'aquestes llumbreres se li ha ocorregut mai posar-se un SALARI MÀXIM.

I després, els polítics es queixen que la ciutadania s'indigne, es manifeste i proteste.
Quin altra alternativa tenim? I que no em diguen que l'alternativa són les urnes. Les urnes han demostrat ser l'estafa de la estampeta, doncs elecció després d'elecció sempre hem de votar als mateixos. Sempre les mateixes cares, els mateixos partits de sempre. Unes llistes que són un viver de corruptes, de barruts, de ganduls, de lladres, d'ineptes, de vividors sense cap ideologia.

Es cuidaran molt de plantejar un referèndum preguntant si els volem com a representants del poble. Doncs en cas que isquera que no, tots en ple haurien d'anar-se'n a treballar, a treballar d'una vegada, cosa que molts d'ells, no han fet en la seua punyetera vida. I dic punyetera perquè no fan més que la punyeta posant pals i entrebancs a una ciutadania decent que protesta per tot el que està passant.

Fàstic és el que provoca aquesta forma de fer política, i davant la qual només cap la protesta. Protesta que aprofundint en la seua obstinació de convertir-nos en imbècils, pretenen que confonguem amb la mala educació. Volen que si es fan vagues, no es noten. Que si hi ha protestes, semblen un festival de "cors i danses". Volen fer-nos creure que si estem cabrejats, és perquè tenim una úlcera. Volen fer-nos creure que els casos de corrupció són una excepció, quan en realitat ja són un càncer amb metàstasi que afecta a tot el territori i totes les institucions.

Però alguns (i cada vegada més gent) ja sabem que els vertaders lladres no necessiten alçar-se cada dia a les sis del matí. Estos fills de puta ni tan sols necessiten eixir de casa per a donar un "pelotazo" de milions, des d'un ordinador, venent i comprant mentre arruïnen països sencers, fent que la gent se suïcide, que no tinga treball, que no puguen pagar les seues cases, que hagen d'anar a menjadors de caritat, que els dependents queden indefensos, que els estudiants no puguen pagar els seus estudis, que la sanitat passe a mans privades..

Alguns ja sabem (i espere que cada vegada més gent) que la lluita és l'únic camí, que va sent evident que el món es canvia en el carrer, no en les institucions o amb mocions.