divendres, 17 de maig del 2013

EU DE SIMAT I BENIFAIRÓ CONDEMNEN LA DECISIÓ DE KARINA VERCHER DE DONAR SUPORT AL PP AMB LA MOCIÓ DE CENSURA DE TAVERNES

El col·lectiu local d'Esquerra Unida del País Valencià de Simat de la Valldigna lamenta i condemna l'actitud presa per la regidora trànsfuga de Tavernes, Karina Vercher, per haver signat una moció de censura contra el govern local, presidit per l'alcalde Jordi Juan, amb la finalitat de facilitar un canvia d'alcaldia a favor del PP, al mateix temps que es solidaritza amb el col·lectiu local d'Esquerra Unida de Tavenes i amb la direcció comarcal i de País Valencià d'aquesta organització, que en diverses ocasions han demanat a l'edil vallera "que tornara l'acta que va aconseguir amb unes sigles que ha traït", assenyala el regidor simater Víctor Mansanet.

Precisament Víctor Mansanet, excoordinador comarcal i membre de l'Exeutiva de País de la formació d'esquerres, ha expressat la seua indignació per aquest fet i ha declarat que "la iniciativa de Karina representa un acte d'insensatesa, demostra que actua per venjança" i considera que "és una burla al col·lectiu d'Esquerra Unida de Tavernes, al govern de progrés local i als veïns i veïnes que van votar aquestes sigles". Per eixes raons, Mansanet demana la "immediata dimissió de  Karina Vercher i exigeix que torne l'acta que té segrestada i que la restituïsca a Esquerra Unida, organització que en té la legítima propietat, d'acord amb la voluntat expressada per l'electorat i el col·lectiu local".

D'una manera semblant als seus companys i companyes de Simat s'ha pronunciat el col·lectiu local d'EU de Benifairó de la Valldigna, que a través del seu portaveu, Toni Vercher, i de la regidora, Rossana Peris, exigeixen també la dimissió de Karina Vercher i recorden que aquesta ha estat expulsada del col·lectiu local de Tavernes, del Consell Polític Comarcal i de l'organització, no només pel seu transfugisme, sinó també per no haver-se sotmés a la voluntat democràtica i majoritària del seu col·lectiu local, no passar la part corresponent de la seua assignació com a regidora a la seua formació i altres qüestions de tipus intern. A totes eixes faltes, ara cal afegir el suport a una moció de censura perquè siga elegit alcalde, en el cas de prosperar, el candidat del PP, Manuel Vidal.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

no pasa res nomes queda esperar a que es complixca el tradicional adebacle en les proximes eleccions.com es ja sabut i tradicional el fet de que els pallasos que volen un poder per collons,en cuant li tornen a preguntar al poble el bac deuria de ser descomunal.com deia nacho cano."todo lo que sube baja" i si el que puja es la teua propia escopinyada que as tirat cap amunt cuant abaixe et tornara a caure en tota la cara.

Anònim ha dit...

SIP lo mateix que els va pasar als TRI-TEJEROS ací a Simat...........

Anònim ha dit...

De moment, els únics que porten anys fent "pasteleo" a la Mancomunitat son el PP i el BLOC, repartint-se la presidencia una legislatura, darrere de l'altra.

Anònim ha dit...

Viiictoooorrrr modeeeeraaatt. Ja li has explicat als teus companys d'EU i d'Arc Iris allò de presidir la Fundació Jaume II el Just? Segur que no i mira que és la única cosa seriosa que es va parlar amb el PP durant els anys que vares estar de coordinador comarcal. B7s

P.S. Mira que si en quedara constància...