diumenge, 24 de març del 2013

EUPV AFIRMA QUE DE L'ASSEMBLEA DE MAIG EIXIRÀ UN PROJECTE "TRANSFORMADOR"



EUPV ha convocat per als pròxims 18 i 19 de maig la seua XI Assemblea, en la qual llançarà a debat una proposta de projecte "transformador" per al País Valencià articulat des d'una "profunda regeneració política, cultural i ètica" que done resposta a la crisi.

El Consell Politic Nacional ha aprovat la convocatòria i els documents que seran debatuts durant el procés assembleari, que pretenen unir-se a l'esforç mobilitzador que realitza la formació d'esquerres, segons ha indicat la seua coordinadora, Marga Sanz.
Així, Esquerra Unida es planteja concretar en els seus debats "la forma d'organitzar i fer confluir la rebel·lió democràtica que està en els carrers i construir l'alternativa política al bipartidisme que han barrat la democràcia i els drets socials".
"Ens plantegem transformar profundament l'organització d'Esquerra Unida per a convertir-la en una potent força política per a l'esquerra i la majoria social del País Valencià", ha indicat Sanz, que ha resumit el propòsit del conclave a "fer d'EUPV una alternativa real de poder".

1 comentari:

Anònim ha dit...

A qui representa IU per a demanar eleccions anticipades. En 10 diputats, pues son molt democratics ells.