dijous, 28 de febrer del 2013

SIMAT RENUNCIA DEFINITIVAMENT A LA MÀQUINA AGRANADORA

Després de diversos intents per tornar a posar en servei la màquina agranadora adquirida en l'anterior mandat, l'Ajuntament de Simat ha renunciat definitivament a reposar-la a causa del cost de les avaries i maneniment. La màquina ha estat desapareguda fa vora dos anys i els darrers mesos es va enviar a reparar a Alzira amb un pressupost tancat que finalment es va disparar fins als 6.000 euros. Ara la màquina està reparada, però l'Ajuntament renuncia a restituir-la de nou al servei pels carrers a causa del cost de manteniment, i negocia la seua venda amb empreses de serveis que contracten amb les administracions públiques. 
El tipus de màquina adquirit per l'Ajuntament de Simat sembla que no era l'idoni per a la tipologia urbana d'este municipi, amb carrers costeruts que sovint la màquina no podia pujar. El resultat van ser avaries continues i costoses fins a la seua retirada definitiva. Si l'ajuntament aconsegueix vendre l'aparell Simat recuperarà amb un poc de sort part dels 50.000 euros que va invertir en la seu adquisició. 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

SI LA PRIVATITZACIÓ L'HAGUERA FET EL TRIPARTIT
SI QUE HAGUEREU FICAT EL CRIT EN EL CEL.
COM SE VOS VEU LA POTETA

Anònim ha dit...

El tripartit lo que tenia que haver fet és no comprar una màquina que no serveis per a res. Ara l'haurien de pagar ells.

Anònim ha dit...

De quina privatització es parla ací?

comcam ot ha dit...

Sou massa durs amb el pp simater, pobrets.