dissabte, 23 de febrer del 2013

SIMAT ACOLLIRÀ UNA FIRA DE TURISME I GASTRONOMIA



El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar i els municipis de Barx, Benifairó, Simat i Tavernes posaran en marxa la primera edició de la Fira de Turisme i Gastronomia de la Valldigna, que se celebrarà els dies 9 i 10 de març als voltants del monestir de Santa Maria de la Valldigna, a Simat de la Valldigna.
L'alcalde de Simat, Sebastián Mahiques, i tècnics de la Diputació van supervisar este divendres el lloc escollit per a este esdeveniment.
Ernesto Sanjuán s’ha compromés a coŀlaborar amb els municipis que formen part de la Valldigna, per a «impulsar el sector turístic d'aquests municipis, que han decidit apostar pel turisme i unificar els criteris de la seua promoció turística entorn d’un dels seus principals atractius, el monestir».
L’alcalde de Benifairó de la Valldigna, Agustí Pascual, ha destacat que «els pobles de la Valldigna estem treballant junts en el desenvolupament turístic de la zona i ara, amb motiu de l’aniversari de la fundació del monestir de la Valldigna, posem en marxa, amb l’ajuda de la Diputació de València, una fira que mostrarà tota l’oferta turística i comercial de la zona».
D’una altra banda, l’alcalde de Simat, Sebastián Mahiques, ha agraït la coŀlaboració del Patronat Provincial de Turisme per a potenciar la zona «i organitzar un certamen amb la participació dels empresaris de la zona amb l’objectiu de posar en valor nostres municipis i tot el territori».
La intenció de l'alcalde simater és que aquesta fira tinga més endavant periodicitat setmanal, cada cap de setmana, com una oferta fixa.