dilluns, 11 de febrer del 2013

LA GROSSA

La Fiscalia Anticorrupció es planteja fumigar nou comunitats autònomes

Açò ja no es pot fer a mà”, ha declarat el fiscal cap.

“Mentre empaperem a un maromo se'ns pixen damunt de la taula mitja dotzena, i a altres set els prescriuen els delictes”, es queixen des de la Fiscalia.
Per a tractar de corregir esta immensa proliferació de delinqüents, Anticorrupció es proposa adaptar una flotilla de vuitanta-set avionetes de fumigació agrícola que en el termini d'una setmana podrien estar llestes per a volar sobre tota Espanya i actuar sobre concentracions de corruptes de diferents grandàries i grossors. “Volem que en un mateix vol rasant caiguen corruptes de totes les espècies, tant els normals, com els aforats”, ha assenyalat el magistrat que s'encarregarà de dirigir la nova secció de Fumigació Intensiva de la Fiscalia.
Amnistia Internacional, no obstant açò, ja ha advertit que la fumigació aèria sobre el Partit Popular, ajuntaments, governs autònoms, bancs, empreses públiques i molts altres organismes oficials, causarà nombroses baixes entre empleats i funcionaris innocents.
D'altra banda, Brussel·les dubta que el producte que llançaran les avionetes de la Fiscalia puga tenir algun efecte en Carlos Fabra i la Infanta Cristina. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixiran del aeroport de Castello? Pregunte.

Anònim ha dit...

Molt bona pregunta.
Eixint de l'aeroport de Castellò, l'absurde ja és perfecte.