dilluns, 11 de febrer del 2013

DEFRAUDADOR ABANS QUE IMBÈCIL (continua)


Per si no teníem prou amb la corrupció destapada fins ara, pocs dies després de publicar l'article “DEFRAUDADOR ABANS QUE IMBÈCIL”, es descobreix un nou cas.
Segons informa la Cadena SER, Arturo Fernández,  vicepresident de la CEOE i "amigo del alma" d'Esperanza Aguirre, ha pagat en diners negres part del sou dels empleats de la seua empresa d'hostaleria durant anys.
Es tracta d'un frau a la Seguretat Social i Hisenda que a més suposaria un perjudici en el futur per als treballadors quan hagen de cobrar un subsidi de desocupació o una pensió de jubilació, que es veurien reduïdes de forma significativa.
El Grup Arturo té uns 2.500 empleats. Entre els seus clients més coneguts està la del Congrés dels Diputats, l'Assemblea de Madrid, RTVE, el Ministeri d'Economia, el Ministeri d'Indústria, AENA, el Teatre Real i l'Hospital Infanta Leonor, entre unes altres.
Aquest empresari ha destacat per les seues postures a favor de la Reforma Laboral, la insistència en suprimir el dret de fer vaga i la seua filosofia que per a eixir de la crisi cal treballar més i cobrar menys.
Doncs el que ja s'ha dit, o ens desfem de tots aquests corruptes que no paren de dir que és el han de fer els altres, o només ens quedarà cridar: Imbècil l'últim.