dijous, 31 de gener del 2013

SIMAT ES PROMOCIONA AL MERCAT TURÍSTIC ALEMANYS GRÀCIES A L'AJUNTAMENT DE GANDIA


L'Ajuntament de Gandia ha iniciat una promoció turística en el mercat Alemany que consisteix en convenis amb grans touroperadors, i insercions publicitàries en revistes especialitzades, i una de les quals amb nou milions de subscriptors, i Simat ix beneficiada. Per ampliar l'oferta de platja, Gandia utilitza imatges del monestir de la Valldigna en les seues promocions. 
Gandia s’ha introduït en el mercat alemany a través d’Iris Tours, un Tour Operador capdavanter en el mercat alemany amb destinació Espanya. D’aquesta forma Gandia es consolida en un mercat que no tenia presència fins a la data i s’ha renovat el conveni amb Rússia, i a més es signarà un conveni amb una important revista alemanya que permetrà que 9 milions de subscriptors que la reben en les seues cases tinga informació de Gandia.
S'ha arribat a un acord amb aquest tour operador per a fer una promoció conjunta en les dos revistes amb més subscriptors d’Alemanya, que té difusió en més de 9 milions de revistes. Les negociacions han transcorregut en molt bona sintonia a Fitur, i de fet, mostra de la bona voluntat del tour operador és que, fins i tot abans d’haver signat l’acord, ja ha publicat una pàgina en eixos mitjans.
Però la intenció del Govern de Gandia d'obrir la ciutat al món no acaba ací, ja s’han establit llaços amb altres països com Portugal, i es continua treballant en la mateixa línia per a realitzar aquesta campanya, aquesta vegada dirigida al mercat austríac.
Simat, d'altra banda, té avantatge a l'hora de consolidar turisme alemany gràcies a la colònia d'antics immigrants locals a Alemanya. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb que esta caient i aquesta pàgina ni esmentar per a res el sobresous del PP
En l'era del tripartit era una altra cosaveritat.
No hi ha més cec que el que no vol veure i el temps dóna i trau raons i esta és una pàgina que només ha servit als interessos del PP.

Anònim ha dit...

Què diu este loco ara? Ja ha aparegut Sebastián en els papers de Bárcenas?