dimecres, 30 de gener del 2013

ESTRENA TEATRAL A SIMAT




ARC IRIS RECOMENA L'ADQUISICIÓ ANTICIPADA PER NO PERDRE'S L'ESPECTACLE

La companyia Tramant Teatre estrena el pròxim diumenge 3 de febrer l'obra de teatre infantil “El vestit Nou de l'Emperadriu” en l'antiga Almàssera del Real Monestir de Santa María de la Valldigna. En ella l'actriu i titellera Puri Fariza versionarà amb alegria i desimboltura un dels contes clàssics d'Hans Christian Andersen, que feminitza i dota d'un final inesperat .
Amb el seu vestit com a únic atrezzo, l'actriu va interactuant amb multitud de personatges titelles que brollen en el moment exacte del seu vestit de forma màgica a mesura que evoluciona la història. La companyia Tramant Teatre executa una obra que prompte arribarà a ser tot un referent per a les propostes teatrals de petit format i que la companyia es congratula de poder oferir en primícia en la comarca de la Safor.
L'objectiu és acostar activitats que proporcionen oci cultural de qualitat per a tota la família i el teatre de titelles, amb tan llarg recorregut en el nostre país, suposa una eina inestimable per a posar en valor el Real Monestir com un espai cultural obert a seguir generant societat i cultura.
L'obra s'estrena diumenge a l'Almàssera de l'antic monestir a les 12.30 hores amb un preu de 10 euros per als adults i 5 per als xiquets. L'entrada anticipada que pot adquirir-se en el Monestir té el preu únic de 5€ per a tots els espectadors.
Arc Iris recomena fer-se amb entrades anticipades al preu de 5 euros per no perdre's una de les poques estrenes que es té l'oportunitat de presenciar a Simat, atés que el preu de 10 euros per als adults pot resultar dissuasori en els temps que corren.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb que esta caient i aquesta pàgina ni esmentar per a res el sobresous del PP
En l'era del tripartit era una altra cosaveritat.
No hi ha més cec que el que no vol veure i el temps dóna i trau raons i esta és una pàgina que només ha servit als interessos del PP.

Anònim ha dit...

Què diu este loco ara? Ja ha aparegut Sebastián en els papers de Bárcenas?