diumenge, 20 de gener del 2013

EL PP ENS INUNDA DE TARONGES DES D'ARGENTINA


L'ex tresorer del PP Luis Bárcenas, la seua esposa Rosalía Iglesias, Angel Sanchis (ex tresorer del PP fins a 1988 i també processat per corrupció) i Joaquin Xiso (exdiputat del PP entre 1994 i 1997) són socis des de fa més de 20 anys d'una finca de cítrics que ocupa una extensió de 30.000 hectàrees (360.000 fanecades) i que està situada en la província de Salta (Argentina).
Al capdavant de la finca es troben el propi extresorer Sanchís i tres dels seus fills. És un imperi agrícola que exporta la seua producció de cítrics a la Unió Europea.
Ha arribat a tenir fins a 1.700 empleats, amb habitatges per a molts treballadors dins de la finca. I amb beneficis milionaris. Aquesta explotació, segons mitjans argentins, és un dels majors productors de cítrics de l'Argentina, un gegant mundial del sector.
Tot un vertader exemple de patriotisme: Roben diners i després els blanquegen amb una amnistia fiscal que el propi PP els facilita o se'n van a invertir-ho en finques de taronges a Argentina per a enfonsar als agricultors d'ací.
Ara ja sabem, a seguir votant PP perquè puguen seguir robant diners i ampliar la finca d'Argentina, mentre les cooperatives tanquen i l'agricultor, amb una miqueta de sort, ven les seues taronges a 60 cèntims la caixa per a fer suc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tu les as vist les taronges, o teu an contat.