dijous, 20 de desembre del 2012

S'INCAUTEN DE 32 TONES DE TARONGES FURTADES I DETENEN A DOS PERSONES A TAVERNES


Efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Tavernes de Valldigna han detingut a dues persones, responsables de dues empreses, per presumpta compra il·legal de taronges, i han intervingut 31.000 quilos d'aquest producte de la classe navelina, segons ha informat la Benemèrita en un comunicat.
Aquesta actuació s'emmarca dins dels serveis per la Guàrdia Civil per a prevenir la sostració de tot tipus de productes agrícoles en els camps.
En dues actuacions diferents, durant els últims dies, els agents han detingut a dues persones en Tavernes er un delicte d'encobriment de taronges.
Després de recerques per part de la Guàrdia Civil, es va comprovar que aquestes persones, responsables de dues empreses dedicades a la compra i venda de cítrics, les quals no posseeixen cap tipus de connexió entre si, havien adquirit entre ambdues empreses un total de 31.000 quilos de taronges, sense poder acreditar la seua procedència lícita.
Per tot açò, els agents han detingut a un home, A.A.F.G., de 58 anys, i una dona, M.A. C. S., de 51 anys, per un suposat delicte d'encobriment.