divendres, 19 d’octubre del 2012

AL TALL ANUNCIA EL SEU COMIAT


La banda valenciana Al Tall ha fet públic este divendres un comunicat en el qual anuncia el seu comiat, "amb satisfacció i nostàlgia, després d'una carrera de 38 anys de treball".
El grup, dedicat a la música tradicional mediterrània, ha informat que 2012 serà el del seu adéu artístic tot i que mantindrà el compromís de fer els concerts pactats enguany.
"Ens sentim satisfets per haver aconseguit els nostres objectius, contribuint a despertar la consciència del nostre país, a reivindicar la nostra llengua i a rescatar la nostra forma tradicional de fer música en esta època", manifesten els integrants de la veterana agrupació.
"I ens sentim nostàlgics --afegixen-- recordant les grans alegries que durant tants anys hem experimentat per la sintonia amb el nostre públic a través dels concerts i els discos".
Els artistes assenyalen que es consideren "afortunats per haver viscut esta aventura inimaginable en els seus començaments en 1975".

"CONNECTAR AMB LA TERRA"

Per esta raó, donen les gràcies al el nostre públic. "Ens han fet ser qui som i a tots els qui corporativament o personalment ens han ajudat a connectar amb la terra", asseguren.  
"Us deixem les nostres cançons, les nostres vies per a continuar fent música i el coratge per no defallir en la lluita pel nostre país, la nostra llengua i el nostre llenguatge musical", conclou el comunicat, que avança també a l'intenció dels components d'Al Tall de seguir oferint "iniciatives i accions".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no pasa res,encara ens queda el gran pep el botifarra.

Anònim ha dit...

Sip, menys mal....