dimarts, 25 de setembre del 2012

ESTÍMUL A LA REHABILITACIÓ


Detall del casc antic de Simat, a la travessia del carrer del Calvari. S'hi aprecia el suport d'una farola de principi del segle passat. 

Atés que a l'alcalde de Simat, amb la complicitat de socialistes i bloqueros, no li va vindre de gust incloure en el ple d'ahir les mocions d'EU-Arc Iris, esta agrupació continuarà fent les seues propostes a través del seu órgan oficial de comunicació, que és aquesta web, i ho fem amb una carta oberta a l'alcalde:

Senyor alcalde:
Tant el president de la Generalitat, Albertito Fabra, com el president del Govern, Mariano Rajoy, han dit que el futur per a la revitalització dels municipis i dels seus sectors productius, està en gran part en la rehabilitació d'habitatge. Faça, doncs, el favor, tot veient que no van a aprovar-li el PGOU, de fer cas als seus líders ideològics, i pose en marxa un pla municipal d'estímul a la rehabilitació d'habitatges al casc antic, abans de que caiga a trossos. 
Eixe pla ha de consistir en incentius als particulars i bonificacions fiscals, tot i que allò ideal seria la creació d'una societat mercantil mixta o municipal que se'n fera càrrec de l'assumpte, encara que sabem que no hi ha valentia política per prendre decisions d'eixe calat. 
Moltes gràcies. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

al senyor alcalde no aneu marEjantlo masa que esta molt ocupat en la seua obra faraonica particular.marceli va deixar l'anteulat de la font gran,colom va fer manhatan,el tripartito la fontgran i menor i ara a este li a pegat per deixarnos en dos pistes de padel i un camp de futbol nou.tot lo demes...NA DE NA!!