divendres, 7 de setembre del 2012

EL FUTBOL BASE HA D'ENTRENAR A BENIFAIRÓ A CAUSA DE LES OBRES DE LA GESPA

Els xiquets dels distints equips del futbol base de Simat han d'anar a entrenar un dia a la setmana al camp de futbol de Benifairó a causa de les obres d'instal.lació de la gespa artificial al camp municipal de Simat. El segon dia d'entrenament setmanal el fan al camp de futbet de Simat. I eixa serà la dinàmica durant moltes setmanes, a la vista del ritme de les obres, els terminis de les quals sembla que no s'ajusten a les previsions.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Donar l'enhorabona als que han aconseguit treball este estiu: familiars de l'alcalde en la piscina, pare de regidor en camp de gespa i germa de regidora de tècnic. El PP és una gran família.

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJA...digues els noms d'eixos...perfavor..que no se qui son

Anònim ha dit...

Ja que estem: dir també que s'ha de ser molt tonto, molt tonto. per tindre un seto que et tapa visual i acusticament la carretera i tallar-lo a ran d'ous.El dimoni quan no sap que fer mata mosques amb el rabo.

Anònim ha dit...

Igual tallen el seto per a que rebrote amb més força ;)

Anònim ha dit...

Si no spas qui son, vas al Camp i els voràs, s'han deixat obrers familiars, etc... dels regidors.

P.D. L'únic raro es un COMUNÍSTE que també està allí treballant i arreplega totes les obretes que fa el PP. Camp de gespa, Monestir etc, etc...

Anònim ha dit...

Igual s´ha de ser molt tonto per creure que tallen uns arbres sans i que tenen una altura optima, per sanejar-los i que tornen a l´altura optima. Mes si ells diuen que ho fan per estalviar en manteniment.sas?? ;)

Anònim ha dit...

Jo no se qui a manat lo dels setos , meu pense, pero que agust sa quedat el tio burro exe

Anònim ha dit...

Deus ser Igenier Forestal per a saber l'altura òptima d'un arbre..... ;) La veritat que si tene que retallar tot el perimetre del setp, si està per la meitat, si que s'estalvía, al altra retallada, sols retallarán la meitat... Sas, sas, sas, sas? ;)

P.D. A més a més, ara el PP es dedica a retallar, no?? Doncs ja ho tens, retallen per estalviar, sas? ;)

Es calfeu el cap en coses........ Mare meua!!!

Anònim ha dit...

pues no se, se ,se que collons dius. primer t'aclarixes tu i despres expliques.
és facilet fins i tot tu ho sabras fer posa "altura optima seto pantalla en carreteras" a google i veus si té rao l'alcalde botijeta. El que han fet els inutils estos es una caguerada, això no val per res i discutir-ho és una tonteria.