divendres, 10 d’agost del 2012

PSPV I EU-ARC IRIS PODRIEN GOVERNAR EN COALICIÓ

Amb la reforma legislativa que té preparada Rajoy, amb la qual la corporació de Simat passaria d'11 a 9 regidors, es podria donar la possibilitat d'un govern de coalició entre el PSPV i EU-Arc Iris en el cas de que el PP perdera la majoria absoluta. Segons les dades que maneja Arc Iris, si el PP perd la majoria absoluta serà per pocs vots, amb la qual cosa perillaria la presència dels dos partits minoritaris a l'ajuntament, i la representació recauria en tres partits: PP, PSPV i EU-Arc Iris.
Amb eixes circumstàncies, es podria donar un resultat de majoria absoluta del PP amb cinc regidors, per tres el PSPV i un EU-Arc, però eixa majoria absoluta seria fràgil. Així doncs, si el PP no arriba al cinqué regidor i continua la desafecció cap al Bloc i éste queda per davall del 5%, es podria donar que el PP tinguera quatre regidors, el PSPV tres, i EU-Arc dos.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

la politíca ficció d'ACAIS, a més de divertida, és simplement això POLÍTICA FICCIÓ de la ma de redactors d'EU que treballen pel PSOE, transfugues del BLOC ara en el PSOE i frikis diversos simaters.

"manejar" verb castella que segurament Victor Mansanet recomana als seus cursets

Anònim ha dit...

De més grosses se'n veuen tots els dies, sobre tot en economia, i ací ningú diu res.
Aixina que "ojo al dato"....

Anònim ha dit...

Normalment, solen dir "frikis" als demés, els qui au son, pero no au saben.

Anònim ha dit...

I enyorrrrrr!!!!!!

Simpatitzant de l'Arc Iris ha dit...

Partits minoritaris i no es poseu vosaltres? Com flipeu?

Anònim ha dit...

Ja tenim ací a un altre expert en desviar l'atenció del tema.
Anem a vore, ací el debat que planteja l'articul és si es podria donar eixa coalició, no si este és o no majoritari o minoritari,
Si e pot donar la coalició que s'explore la possibilitat.

Anònim ha dit...

Al simpatitzant de l'ARC. A vore, quin és el partit més minoritari? ERPV. I el següent? Bloc. I el següent? EU-Arc. I el següent? PSPV. I el següent? PP. On tallem? ERPV i Bloc són els més minoritaris, oi? I sembla que amb diferència. Oi? Tot gràcies a la seua bona gestió. ERPV i Bloc vn baixar escandalosament els seus resultats en 2011, oi? EU-Arc va ser qui més va pujar i a punt va estar del segon regidor, oi?

Anònim ha dit...

A mi en té igual qui es minoritari o qui no.
Si hi ha possiblitats de coalició que s'intente, i si no a l'altra més.