dimecres, 25 de juliol del 2012

NOU ÈXIT DE LA LLEBRE

Centenars de corredors han participat hui en la Volta a Peu de Simat en el que ha estat un nou èxit d'organització del Club la Llebre. A manca de confirmació, la participació sembla que ha sigut superior a la de l'edició anterior, i l'èxit haguera estat complet si no s'haguera produït la confusió que es va produir en el recorregut, i que va fer que el trajecte es retallara en dos kilòmetres. El fet es va produir quan el corredor que anava al cap de la cursa es va equivocar de trajecte i els demés el seguiren.. L'esdeveniment, d'altra banda, ha portat hui a Simat milers de visitants, corredors a banda.