divendres, 6 de juliol del 2012

EL PP ES CARREGA LES MANCOMUNITATS

El Govern de l'Estat ha mostrat la seua voluntat deliminar via decret les mancomunitats de municipis, per poc transparents i per duplicar serveis. La mesura, aplicada de forma indiscriminada, és en opinió d'Arc Iris una errada política. Hi ha mancomunitats absolutament inoperants, prescindibles, que no ofereixen cap servei, només útils per a col.locar gent, i que gran part de la despesa se'n va en personal, com ara la de la Valldigna, i altres mancomunitats sense les quals molts municipis no tindran cap possibilitat de prestar determinats serveis.
El PP hauria de fixar uns criteris per eliminar mancomunitats inútils, que alhora permeta sobreviure aquelles que realment són útils als ciutadans.
Lamentem, d'altra banda, que la Mancomunitat de la Valldigna haja de morir per un decret del Govern estatal, i no fruit de la pròpia reflexió sobre la conveniència de mantindre activa una institució que no servia absolutament per a res. Per a editar calendaris.


EL PSPV TORNA A L'ESTRUCTURA COMARCAL


El PSPV lermista de Ximo Puig ha tornat a l'estructura comarcal i ho celebren com una victòria davant l'estructura provincial que va implantar l'anterior secretari general, Jorge Alarta. En realitat la decisió no respon a cap sentiment comarcalista, sinó a l'afany de controlar de més curt el partit. És més dominable una estructura comarcal, que no una provincial, i això ho sap bé Ximo Puig. A més, a la Safor al lermisme li convé l'estructura comarcal perquè ho té tot lligat i ben lligat.
L'inefable secretari general del PSPV assistirà hui a la Safor al congrés comarcal i al posterior sopar al Real de Gandia. En eixe congrés possiblement el regidor de Simat David Mogort ocupe un càrrec intrascendent a la nova executiva comarcal, que dominarà sense marge ni contemplacions el lermismo d'Alfred Boix i Tere Reig. Si a David Mogort se li ocorre des de la nova executiva tindre idees pròpies, li passarà com a Toni Gaspar a la Diputació: puntada de peu i al carrer.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixa és la democracia interna dels partits: si no coincidixes amb el que mana, millor que t'envajes o el faran la vida impossible.
I estos ens volen dir com traure el pais de la crisi. Prou tenen si es salven ells mateixa.

Anònim ha dit...

jo en estos de l'arc no hem puc aclarir.mal si anda i mal si no anda...

Anònim ha dit...

Home jo no se com funcionen les atres mancomunitats, però si son com la mancomunitat (organitza-saraos) de la Valldigna, bé està que se les carreguen.

Anònim ha dit...

I enyoooooooooooooorrrr!!!!!