diumenge, 15 de juliol del 2012

EL BLOC ES FA AMB L'ALCALDIA D'OLIVA

El  Bloc ha accedit a l'alcaldia d'Oliva mitjançant una moció de censura, que sembla ser la forma que més li agrada al Bloc d'accedir a les alcaldies. Al ple de la moció de censura, celebrat esta setmana, hi va acudir una bona representació simatera: David Mogort, regidor de Simat i vicesecretari comarcal del PSPV; Sebastián Mahiques, alcalde de Simat, i Agustina B. Sirerol, exalcaldesa del Bloc de Simat, qui haguera pogut explicar al nou alcalde d'Oliva les conseqüències de les mocions de censura cuites un any després de les eleccions.
També va acudir al ple l'ex alcalde de Gandia, i mà dreta de Ximo Puig, José Manuel Orengo, purgador oficial de no lermistes a la Diputació de València (pel camí ens trobarem, li ha dit l'exportaveu a la Dipu).
Tot i que Oliva és el poble del gran estadista del Bloc Enric Morera, este partit no havia aconseguit mai l'alcaldia, i ho fa ara mitjançant una moció de censure per repartir-se l'alcaldia amb el PSPV. Els temps i les formes tenen molta similitud amb el cas de Simat. Confiem que el resultat no siga el mateix, perquè sembla que Bloc i PSPV estan obstinats en facilitar majories absolutes al PP allà on se'ls ocorre rumiar durant un any la moció de censura.
Arc Iris afirma, com a Simat, que si hagueren deixat al PP governar s'haguera esvaït per la seua mala gestió, i a les pròximes eleccions no haguera tingut ocasió de repetir govern. 
La pròxima etapa: Xeraco.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No es que no aprenguen la lliçó, és que manar és molt bonico i no es poden aguantar.

Anònim ha dit...

que roin a és l'enveja.

Anònim ha dit...

molt bé, EU fa arribar al PP en Extremadura, a segut molts anys company de govern en el PAÍS VASC com aliats el PNV, ara governa en Andalucia amb el PSOE. No podeu donar més de sí.. i han problemes més importants qué qui governa en OLIVA.