dilluns, 30 de juliol del 2012

DOTZE FOTOS DE DOMINIQUE

La regidora del PP Dominique Saneleuterio ix en dotze fotografies del llibre de festes. És una omnipresència innecessària que només pot obeir a dos motius: o l'omnipresència és intencioada, o denota una baixa qualitat en l'edició de la publicació, o potser tot plegat.
El llibre de festes és de tan baixa qualitat i està tan mal editat que no es pot fer res més que denunciar-ho. L'atordidor macrorreportatge de les reines de les festes amb els discursos dels mantenidors acapara la publicació, i allò que no ho acapara el macrorreportatge, està destinat a les fotos de la regidora. La resta, publicitat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

XÉ TU HA DEIXAT AL SERRA A L'ALTURA DEL VETUM

Anònim ha dit...

I de l'atur,la gent no entra a treballar per a l'ajuntament, aixo no es mereix un article?

Anònim ha dit...

La veritat és que entren a treballar el dia 1 d'agost, listo.

Anònim ha dit...

La veritat es que el llibre es el retrato del PP, la dreta va sortint de la manera mes clamorossa, les festes dedicades sols a l'esglesia i les dones objectes decoratius, quina vergonya, aquest ajuntament en que la seua mitja d'edad es relativament jove, no mes fa que retornar-nos als anys de la ditadura.
Un any mes ens ensenyen el que realment son, esperem que el poble es done conter que aquesta gent no esta en l' ajuntament per solucionar els probles del poble, estan per poder eixir ben remudats i cada dia mes grosos a les provessons, i si no t'agrada t'aguantes que manen ells.

Anònim ha dit...

Ben wapa que veig a Domi!!!!

Anònim ha dit...

doncs si tan guapa és que es presente a mis universo i deixe de fer el ridicul i deixar SIMAT a l'altura del vetum.... DOMINIC DIMISSIÓ JA !