dijous, 21 de juny del 2012

SIMAT ENCARA NO HA INGRESSAT ELS 200.000 EUROS DEL CARRER DEL MONESTIR

Les obres van començar sense haver ingressat la subvenció.


Les obres estan acabades, pagades en un 80%, i estrenades, però l'Ajuntament de Simat encara no ha ingressat la subvenció de 200.000 euros aprovada pel Congrés dels Diputats sota l'epígraf de "Sanejament de la Font Gran", i que finalment van consistir en una remodelació urbana del carrer del Monestir. L'Ajuntament va avançar 160.000 euros del cost de les obres, i ara el govern local del PP prega perquè la subvenció no decaiga dels pressupostos generals de l'Estat. Bo està el forn per a "bollos". Fa si més no dos anys que la partida hi apareix als pressupostos, però no es fa efectiva i es trasllada a l'exercici següent. No obstant, el pànic s'ha instal.lat a l'Ajuntament davant el temor de les retallades.
El que sí es pot deduir d'esta notícia és que potser les obres es van executar amb massa pressa, sense esperar a ingressar la partida, i sense preguntar abans si el pressupost municipal estava en condicions d'avançar 160.000 euros per tant de temps. I el constructor? Ha cobrat en la seua integritat?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero no deien que l'ajuntament estava be econòmicament? que ens podiem permitir lo de la gespa artificial i més?

Anònim ha dit...

pero la cosa no era fero inmediatament perque si no es faeia ensegida no els donarien els 200.000 eurots?ara resultara que tot era una presa politica i de cara les eleccions que anaven a fer...