dimarts, 21 de febrer del 2012

EU-ARC IRIS DEMANA AL PP DE SIMAT QUE CONDEMNE L'ACTUACIÓ DE LA POLICIA CONTRA ELS ESTUDIANTS A VALÈNCIA


foto: las provincias

El egidor d'EU-Arc iris s'ha mostrat indignat davant l'actuació de la Policia contra els estudiats a València, i qualifica eixa actuació de "claríssim abús de poder consentit pel PP”. Mansanet demana al PP de Simat que condemne els fets i exigisca el cessament de la brutalitat policial. Els estudiants de València estan defenent els drets de tota la comunitat escolar del col.legi públic de Simat, on no hi ha diners ni per reparar goteres. 
EU i Arc Iris es solidaritzen amb els estudiants que participen les manifestacions per a reivindicar drets bàsics de qualsevol estudiant d'una forma tranquil·la i civilitzada, mentre s'estan trobant  com a responsta amb el major exercici d'abús de poder de les forces de seguretat i dels polítics que s'ha vist en les últimes dècades en aquest país.
Víctor Mansanet demana la dimissió de la delegada del Govern, Paula Sánchez de León, així com del president de la Generalitat, Alberto Fabra, per consentir i justificar les càrregues policials contra els estudiants, molts d'ells menors, professors i pares que es manifesten lliurement i sense exercir cap tipus de violència per una educació pública de qualitat.
Mansanet lamenta que el cap de Policia es referisca als estudiants com enemics, mentre la delegada del Govern qualifica els fets com una anècdota. 
EU-Arc Iris sospita que esta situació es pot deure a conflictes interns al PP, i que Paula Sánchez de León estiga tractant de crear-li un problema a Albertito Fabra per no ser de la seua corda, tot a costa dels manifestants, que acaben amb els morros unflats i l'esquena marcada.
El PP de Simat, i l'Ajuntament com a institució, han de condemnar estos fets i demanar que cessen. I de pas, si l'alcalde és valent, que demane la dimissió de Paula Sánchez, que a la primera sha revelat com incompetent per ocupar el càrrec de delegada del govern.

2 comentaris:

Simater a València ha dit...

Soc estudiant de l'universitat, i la situació que hi ha açí a la capital es un vertader estat policial. Lamentable...

Anònim ha dit...

I quina cosa es podái esperar d'esta gent del PP.
no estava clar que "LA CALLE ES SUYA".