dimecres, 15 de febrer del 2012

EL CENTRE DE SALUT DE TAVERNES, A LA PICOTA

La diputada autonòmica d'EUPV en les Corts Valencianes Marina Albiol ha acusat el conseller de Sanitat, Luis Rosado, de "minvar un altre cop" la qualitat assistència si ordena el tancament de centres de salut els dissabtes i ha assenyalat que la mesura suposarà la "massificació" dels que queden oberts i de les sales d'urgència dels hospitals. El de Tavernes, que dóna servei a Simat, pot ser un dels afectats.
Albiol ha indicat en un comunicat que es tracta "d'una reducció del servici sanitari summament preocupant i d'una gestió erràtica que se suma als ja nombrosos retallades en Sanitat de personal i infraestructura". EUPV interpel·larà al conseller al ple d'esta setmana sobre les retallades en Sanitat.
"No hi ha cap justificació per a procedir a este tancament. La qualitat de l'assistència sanitària es veurà perjudicada i els pacients seran com sempre els afectats. La saturació d'altres centres oberts o dels propis hospitals en les ciutats seran sol la punta de l'iceberg de les conseqüències negatives que tindrà esta mesura", ha criticat.
Albiol ha afegit que si la justificació del Consell és l'"estalvi", la decisió els sembla "una barbaritat" perquè la sanitat "ha d'estar exempta de les retallades". "Al final qui ho pagaran seran els pacients, i per descomptat, els professionals sanitaris que hauran d'enfrontar-se amb la massificació", ha advertit.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que alguns pensaven que la mare de deu de lourdes formava part d'este govern del PP.
No se lo que es pitjor, un govern que no fa res i diu que tot millorarà o un govern que diu que ho fa tot, pero que tot anirà més malament.
Hala a vore vindre.

El guerrero de l´antifàs. ha dit...

A vore vindre????
Voras vindre que a setembre et pagaras els llibres perque el boniollibre s´ha acabat. voras que s´han acabat els autobusos a l´institut i les beques de menjador, que els diners publics van cap als que porten els fills a les escoles privades.
que no pots anar al metge els cap de setmana a tavernes. que has de pagar el centim sanitari.
que van a baixarte el sou per guanyar ells mes diners i si no t´apanya al carrer per quatre xavos.que et pugen els impostos per embutjacar-se´ls amb les comisions de visites del PaPa, aeroports inutils i clotxines per dos dies. Per traductores de rumanes i per trages.
Que t´aprofite el vot. Cava y mujeres!!!!

Anònim ha dit...

vorem vindre una esquera unida venuda al PP simater

Anònim ha dit...

El fum de l'odi o de la ignorància encega el ulls de qui no veu la biga davant seu i sí que veu la palla en l'ull dels altres.