dijous, 19 de gener del 2012

LES ALTRES CONSEQÜÈNCIES DE LA CRISI A LA VALLDIGNA

Encara que semble que les inèrcies macroeconòmiques no ens afecten a este racó del món, la crisi té també els seus macroindicadors a nivell local. Segons ha pogut saber Arc Iris, directius de l'empresa de fabricació de mobiliari escolar Federico Giner de Tavernes, es van entrevistar personalment fa uns dies amb el conseller d'Educació per tal d'exigir el pagament del deute de la Generalitat pel subministrament de material. El conseller Císcar va dir que pagarà ara una part, i la resta al setembre. No és l'únic conseller que han visitat els directius de l'empresa per reclamar el pagament, també ho han fet amb el de Castella-la Manxa. Mentre, Giner s'ha vist obligada a presentar un ERO que ha afectat uns setanta treballadors.
Altra empresa exsimatera, ara amb domicili social al Real de Gandia, Simbus, també arrossega deutes de la Generalitat pel transport escolar.
L'empresa que recentment va obtenir la llicència per localitzar jaciments de petroli al subsòl de la Valldigna ha desistit, però lamentablement per a la Valldigna, ha venut la llicència a altra empresa. Potser no són els millors temps per invertir en futurs intangibles. I si remouen el territori i resulta que no hi ha petroli ni gas?
Finalment, el propietari de la Finca de Sos ha tornat a viatjar els darrers dies a Abu Dhabi per vore com van els plans per fer una macrourbanització, un golf i un megahotel ahí passant el Portitxol, no siga que els inversors dels emirats se'n tornen arrere.
Si als grans els va d'esta manera, de la resta ens podem fer una idea.

6 comentaris:

El guerrero de l´antifàs. ha dit...

Els nostres politics locals pareix que no ho tenen clar, això de que estem molt mal i que no estem per gastar en coses que no son precises.
la premsa es feia resó de la promesa de Rus de subvencionar la gespa artificial que sols ens costarà 200.000€, obres per arreglar el vas de la piscina i estalviar aigua 20.000€ (quanta aigua cal estalviar perque isca rentable?)
Mentre Simat es mor d´asco, l´ajuntament aumentarà un 10% la contribució per poder pagar-ho.
Estem aviats amb poca roba.

Anònim ha dit...

Exemples de macroindicadors: P.I.B, taxa d'atur, I.P.C., taxa d'interés... Arc Iris, com sempre NI PUTA IDEA de res i parlant el que més...

Anònim ha dit...

Xa, parla tu que eres més sabut.

Anònim ha dit...

Arc Iris parla perque els listos com el de les 21:18, callen.
Al menos ells diuen algo.

Anònim ha dit...

pero qui es el tonto este de p.i.b,taxes,i.p.c?? recollons a vore si tenim un mario conde per aci expert en finances i no ho sabiem tù!!!!

Anònim ha dit...

per al listo dels mirco indicadors, el PIB es un macroindicador no micro tanoca