divendres, 13 de gener del 2012

CONFUSIÓ AL VOLTANT DE SANT ANTONI

La foguera ja està a punt, però enguany la cremarem i a casa.

La celebració de Sant Antoni arriba enguany envoltada de gran confusió. Molts simaters no sabien si la celebració era este cap de setmana o el següent, alhora que desconeixen la inexistència de festers. Altres pregunten encara on fan la revetlla i on posen la carpa. Són molts també els qui encara estan esperant que s'edite el programa d'actes, que enguany, a causa de l'absència de fester, només s'ha fet públic per la web municipal. El programa, d'altra banda, només té com a acte pagà la cremada de la foguera. La resta són actes catòlics: missa, benedicció i processó. Sembla que també desapareix la part gastronòmica de la festa: no tindrem coques.

PARTICULARS ENCARREGUEN COQUES PEL SEU COMPTE

Atés que no hi ha fester i que l'ajuntament es limita a fer la foguera, molts veïns han encarregat pel seu compte coques de Sant Antoni als forns de Simat. Són desenes les comandes de persones que no volen renunciar a tastar la coca encara que ningú se n'haja fet càrrec. Els forns, per la seua banda, també deixaran de guanyar diners. Si altres anys es feien centenars de coques, enguany només unes desenes per als més fidels a la rebosteria tradicional.

EL PUB DALT LA FONT HAVIA PROGRAMAT UN CONCERT PER AL DIA 21

El pub Dalt la Font havia programat un concert del grup local Cabos Sueltos per al dia 21 de gener, pensant que les celebracions de Sant Antoni eren per a eixe cap de setmana. Haguera estat tot un encert, atés que no hi havia programada revetlla oficial. No obstant, el pub s'ha trobat amb una sorpresa quan ha vist que la foguera s'havia programat per al 14. La data del concert no es pot canviar a causa d'agendes laborals dels integrants del grup i es manté per al dia 21.

5 comentaris:

Simpatizant del BLOC ha dit...

Uns mostra més de que el nostre poble cada dia està més estancat

Anònim ha dit...

Per no dir mort.

Anònim ha dit...

no deuriem de anar ningu a vore cremar la falla.que li boten foc els de l'auntament i que la boten ells si volen.tant costarà fer un poquet de festeta ostia!!??en el DJ.N dins del mercat i cuatre voluntaris/es fent bunyols i donant un gotet de vi...festa feta

Anònim ha dit...

No ia ganes de fer res de festa per part de l'ajuntamet.Ara de segur que an lo de misa si que colaboren i participen an tot.

Anònim ha dit...

Que no vaja ningu a vore la crema es lo que es mereixen.Ixirem la setamana que ve a vore el concert de ca trankilo.que les den als de l´ajuntament!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!