dimarts, 15 de novembre del 2011

VÍCTOR MANSANET DIU QUE EU ÉS L'ÚNICA FORMACIÓ QUE GARANTEIX POLÍTIQUES D'ESQUERRA

Víctor i el camarada Mogort, durant l'enganxada de cartells.

El regidor d'EU-Arci Iris de Simat, Víctor Mansanet, va declarar divendres passat durant l'enganxada de cartells, que EU és ara l'únic refugi de l'esquerra, i ha fet una crida a tots aquells electors desencantats que en darreres ocasions han donat el seu vot de bona fe a altres partits, i s'han sentit enganyats.
Mansanet lamenta que el PP vaja a ser el partit que traga més rèdit d'una crisi mundial provocada justament per la dreta, pels especuladors, per l'enveja del marcat financer, per la construcció desbocada, per la banca i per la concessió indiscriminada de préstecs per tal de viure dalt un núvol. "Però quan hem caigut del núvol, el més important és no oblidar qui ens ha portat a esta situació".
Per a Mansanet, sembla una paradoxa que els directius bancaris que fa no res concedien préstecs per tot arreu es retiren ara amb indemnitzacions multimulionàries, mentre els seus antics clients s'estan veient desnonats, amb les seues vivendes embargades, amb crèdits per pagar, a l'atur, sense ingressos, i sense perspectives.
El regidor d'EU diu que la solució no és votar al PP. Això equivaldria a pagar-li els plats al mateix que els ha trencat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues si Victor ho diu, ben dit està.

Anònim ha dit...

encara es pregunteu com pot ser que guanye el pp?
en este articul tens un bon example "EU es l'unic refugi de les esquerres"(es lo que diu EU).
els del bloc son els mes de esquerres del mon,els de esquerre republicana son la repera(segons ells),el soe ens fa cagar de por en que "viene el lobo".
total que ahi estan tots els que no son del pp,pegantse colzades els uns als altres per a vore qui de tots surt mes ben enfocat i ben centrat a la foto que presidira el pp.mentres el pp esta en un bon sillo de mimbre estil anys 70,en la ratlla del cap ben treta i fumantse un cigarret en pipeta descollonantse de la risa ante tal espectacul i tranquilament espera que que el 20N es senga el ¡clik!

Anònim ha dit...

I enyoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!

Amén.

Anònim ha dit...

Dir-se d'esquerres no vol dir res.
El problema és els que es diuen d'esquerres però fan polítiques de dretes, sobre tot en assumptes d'economia.

Anònim ha dit...

El que Víctor no diu és que el seu candidat (Ricard Sixto) sempre ha viscut de la política. Mai ha tingut cap altra ocupació.

Clar que ara que Víctor i Joan Francesc Peris (regidor trànsfuga d'EU) van de la maneta... que va a dir d'altres coses.

Anònim ha dit...

Ja, com tots els polítics Victor nomes diu les coses que li convenen

Anònim ha dit...

Si però Víctor és d'aquells polítics que sempre està parlant d'honradesa, comptes nets i coses per l'estil i clar... estaria bé que predicara un poc amb l'exemple.

De moment després de tot el que ell ha malparlat del Bloc i de Peris sembla un poc vergonyós que haja estat el principal impulsor des de l'executiva d'Esquerra Unida del pacte amb els trànsfugues de Els Verds de Peris i de posar de candidat a una persona que mai ha hagut de buscar feina ni de patir el nostre mercat laboral.

Anònim ha dit...

Collo Victoret, no mos privem de res, estas ben cumplit...