dissabte, 26 de novembre del 2011

LA FONT GRAN TORNA A BROLLAR PUDENTA



Amb les primeres grans pluges de la tardor la Font Gran ha tornat a brollar pudenta, tal com comença a tindre'ns acostumats de fa uns anys. La pèrdua de qualitat de l'aigua ha provocat una mortaldat de peixos, el 90% dels exemplars ha desaparegut i els que queden trauen desesperadament el cap de l'aigua en busca d'oxigen.

3 comentaris:

i dic jo... ha dit...

tambe ageu segut algo animals a l'hora de redactar aquest article,en l'anim posat de voler ferlo el mes macabre posible escriviu"els peixos trauen el cap fora de l'aigua buscant oxigen".aneu espai si vos agafa un atac de asma o algo paregut i vos falta l'aire no se vos ocurrixca clavar el cap dins de la banyera plena d'aigua buscant aire.cafres!!

Anònim ha dit...

Dins la taça del water t'havien de ficar a tu el cap, que només critiques per criticar i eres més pudent que laigua de la font. Qui és pescador ja sap de què parlen quan diuen traure el cap. Quan hi ha excés de residus orgànics a l'aigua disminueix la concentració de oxigen i els peixos piquen a la superfície com si menjaren, formant ones. A la foto de baix s'hi pot apreciar. Arre matxo que tu si que eres animal... de bellota.

i dic jo... ha dit...

tranquil home tranquil no sabia que era una noticia per a pescadors,encara que de picar la superficie de l'aigua(cosa comprencible perque la bruticia tendeix a anar cap al fons)i traure el cap fora de l'aigua desesperadament buscant oxijen sen va on bon tros,de peixos sabras un poc pero de exajeracions en saps ben poc,i em dius a mi pudent?ARRE MAXO!!!