dimecres, 9 de novembre del 2011

HOSPITAL COMARCAL PER A 2015

Els pressupostos de la Generalitat per a 2012 no deixen ben parada a la comarca de la Safor, que s'haurà de conformar amb què l'Administració valenciana complisca els seus compromisos i obligacions ja adquirits, sense més inversió directa i significativa que la del nou hospital comarcal, que es construeix a Gandia.
Amb tot, el pitjor és que les previsions pressupostàries confirmen un nou retard per a este hospital comarcal: Si fins ara s'havia donat la data de finals de 2012 per a l'acabament, ara, sobre el paper, els 13,5 milions d'euros que falten per invertir es distribueixen en 1,8 milions per a 2012, altres 5,6 milions per a 2013, i els 6 milions restants per a 2014, amb la qual cosa el centre sanitari no obrirà abans de l'any 2015.
Lamentablement, els habitants de la Safor veuen una vegada més ajornades unes reivindicacions que ja passen a ser històriques.
I, d'entre totes, clama al cel el retard de l'hospital comarcal previst des de l'any 2003, en un moment, a més a més, en què la sanitat i l'educació han entrat fort entre les principals preocupacions de la ciutadania, segons el baròmetre d'octubre del CIS.