divendres, 9 de setembre del 2011

LA CRISI DE LES COOPERATIVES DESBORDA AL PP

La greu crisi de les cooperatives sembla haver desbordat la capacitat d'acció del nou govern local del PP a Simat, qui a més, tot tractat infructuosament de trobar una eixida, està deixant de banda la resta de les àrees. Encara no han passat els cent dies de gràcia, però d'ací a no res Arc Iris començarà a demanar comptes sobre la gestió, sobre la situació de la planificació urbanística, la dinamització turística, l'activitat de la Fundació Jaume II, l'associacionisme comercial, la revitalització del casc antic, etc.
Després de 80 dies de majoria absoluta, encara estem esperant si més no una declaració d'intencions del nou alcalde respecte de la planificació urbanística. Només ell sembla saber quines són les seues intencions, i quines són les gestions que ha fet, si és que n'ha fet, per tal de desbloquejar el PGOU.

LA REHABILITACIÓ D'HABITATGE COM A ALTERNATIVA

Arc Iris considera que la definició del model de poble obriria una alternativa a la crisi agrícola amb la rehabilitació d'habitatge antic per a ús residencial. L'objectiu seria triple, per una banda activar un mercat de treball local que implicaria a totes les professions relacionades amb la rehabilitació d'habitatge. En segon lloc embellir de forma paulatina el poble i recuperar zones que s'estan degradant. I en tercer lloc, posar al mercat un bon grapat d'habitatges i facilitar les condiccions d'accés a la propietat.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

En moltes ocasions no estic d'acord amb vosaltres pero he de reconéixer que ara heu tingut una bona idea

Anònim ha dit...

Si,seria una manera de donar feina a obrers, fontaners, fusters, pintors, ferrers, marmoliste, cristalers, negocis de mobles, de materials de construcció, agències inmobiliaries... i al mateix temps donar vida a les parts centrals del poble. I sempre resultaria més econòmic al comprador que un habitatge nou de planta.
A més a més, quan es fan edificis nous es donen contractes a moltes grans empreses de fora (d'estructures, xapadors a destall, grans fusteries, empreses d'alumini etc) que són més competitives i no es queden les ganàncies en el poble. Bueno, si que es queden en el poble però en la butxaca dels quatre promotors, perquè ells no venen els pisos barats.
En resum, que em pareix molt bona idea, a veure si es revitalitzava un poc la economia d'este poble i la joventut que vullguera casar-se poguera aspirar a un habitatge digne.

Anònim ha dit...

Si, si, una manera de donar faena als que tu has dit, i els de l'horta? crec te tels has deixat i en este poble en son molts. Ara doneume una solució per a esta gent de les 2 cooperatives que s'han quedat sense faena.

Anònim ha dit...

Totes les idees son benvingudes.
el mal es que els que les poden impulsar, en este cas l'ajuntament encapçalat pel PP, estan desbordats i crec que no saben per on tirar ni per on començar.
No soc gens optimista al respecte.

Anònim ha dit...

Que existeixca el problema de la gent que depen de la taronja no vol dir que haja desaparegut el de la construcció, sector on els preus han baixat tant que casi no es poden pagar ni les despesses i la situació s'agreujarà encara més (desapareguent encara més empreses) ara que estan acabant-se les plans d'inversió estatals i de la Generalitat

Anònim ha dit...

Els 4 mateixos descalaverats que també els pareix "poc interessant" el ESPAI OBERT per a opinar sobre les cooperatives, sembla que també els pareix poc interessant que es proposen idees per a tirar endavant.
Llástima de persones que per on van no fan més que desanimar a tots els altres.

Anònim ha dit...

No volieu Sebastian????? Pues ací el teniu. Un tio d'horta de tota la vida que no té ni puta idea de tot l'entramat legal i econòmic que comporta el intentar salvar a les cooperatives i per lo tant, intentar salvar al poble. Ara ja sabeu que per a les coses importants no pot saber mai en la vida igual una persona amb graduat i gràcies que una persona amb carrera... a les pròximes eleccions a votar algú més paleto si pot ser

Anònim ha dit...

les proximes eleccions votarem a Serra, que ell i els seus asesors acabaran de carregarse lo poc que quede. menys mal que sempre quedara l esglesia

Anònim ha dit...

Pues sí, com éll si que es llicenciat, el votarem a éll com Alcalde.

Anònim ha dit...

On han anat a parar els 5000€ de l'estudi per fusionar les dos cooperatives? a la segona pista de padel. Com que no tindrem faena este hivern jugarem a la piloteta. Gràcies Sebastian!

Anònim ha dit...

Als funcionàris Socialístes de Simat son els que més els agrada i juguen!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

PP= ruina total. Hi ha diners per a barquets, coxets i la mare que els ha parit, però per a coses urgents i necessaries que a ells no els reporta res no. Ilegalització de Pepe per franquista, lladre i antivalencià.

Anònim ha dit...

Al únic que ha presentat un Barquet, ha segut Juanito Lerma.

Anònim ha dit...

* Joan Lerma del PSOE declara una embarcació esportiva de la seua propietat.

Anònim ha dit...

pues tambe ni ha un exalcalde socialisto i pelat que te una embarcacio esportiva ladi ladi

Anònim ha dit...

L'expresident de la Generalitat i senador del PSPV per València, Joan Lerma, és el segon representant valencià al Senat amb una major renda, que suma una quantitat de 333.176 euros. A això s'afegeix que és propietari de dos habitatges, tres places de garatge, dos cotxes i, fins i tot, un vaixell.

Anònim ha dit...

Eladi : embarcació, BMW, Moto no se quina, etc..... viatges pagats, no li anat gens mal... tot un representat de l ´esquerra. Sempre mirant pels interessos d´els més humils i d´els treballadors i per supost, treballant pels interessos del poble, sense rebre rés a canvi.

Anònim ha dit...

La demagògia pepera no vol saber res dels diners que s'enbutxaquen els seus mesies amb el papes, mames, cotxets, barquets i aeroports sense avions.

Anònim ha dit...

Pues t´has equivocat, soc d´esquerres.