dijous, 8 de setembre del 2011

ESPAI OBERT: COOPERATIVES DE SIMAT







Per iniciativa dels lectors, s'obri esta secció  per a que la gent informe, parle, opine, comente, aplaudisca o critique sobre la situació de la COSIVA i la SIBETA.

37 comentaris:

Anònim ha dit...

soc lectora de 'arc iris' pero estic un poc decepcionada pq tots els dies entre per a vore si eu posat algo de les coperatives i RES.
Els comentaris politics estan molt be
però ara necessitem parlar dels nostres problemes,si no teniu res que dir de les coperatives poseu un titular que pose: COPERATIVES DE SIMAT
i la gent que pose els seus comentaris i que es desfogue pq ho necessitem.gracies

Anònim ha dit...

la cotorra de simat ha estat donant notícies de les cooperatives i ausaes que s ha debatit

Anònim ha dit...

responsabiliats als gestors de les cooperatives és el que deurirem demanar.I una auditoria per a que s'aclarira tot i aixi saber on estan els diners que suposadament anys rere any han anat enbuxacant-se.

Anònim ha dit...

El debat sempre és bo i quan més millor.
Jo opine que els mateixos socis tenen una part gran de culpa per haver permés que la situació haja arribat a ser tan greu sense haver tallat abans.

Anònim ha dit...

i a més propose, per la via penal inculpar a tots els culpables de la crisi de les cooperatives, tal com estan fent ja en Estats Units o en Islàndia

Anònim ha dit...

A LO MILLOR NO S'HAVERA ARRIBAT TANT LLUNY SI ELS SOCIS, EN EL SEU MOMENT HAGUEREN FET AÇÒ DEL VIDEO ESTE:

http://www.youtube.com/watch?v=jlxSUuGB2Do&feature=player_embedded

Anònim ha dit...

PLAGIO a La Cotorra de Simat..

Anònim ha dit...

esta molt be que poseu (despres de mes de un mes)un apartat per a les coops pero crec que ja esta tot dit i redit i posem el que posem ja dona la sensaciò de que estem rodant senia,es hora de actuar i prou.sort a tots els cooperativistes i anim que de mes groses sen an vist...no oblideu que cuant una porta es tanca sen obrin mes de mil.

Anònim ha dit...

Esta clar quan una porta és tanca , altra s´obri, però hi haura prou feina per a tots en altres llocs? ón van ara tan de treballadors conforme está el panorama. Com es queda Simat, no hi han llocs de treball, a quins sectors han d´anar ?

Anònim ha dit...

ESTE COMENTARI ESTAVA EN UN ATRE APARTAT

Estan tocant per telèfon desde la Cosiva per a que el divendres de matÍ anem a pagar els 2000 eur. i si no ho paguem ens borren de ser socis,NO FIRMEU NINGUN PAPER!!.

1-en la reunió tot van ser paraules i no ens van donar ni un sol document.
2-no fan una segona reuniÓ per a pagar els 2000 euros,NI VOTAR, tenen por de que estem tots els socis junts recordeu esta frase "la union hace la fuerza", volen que anem de un en un.
3-en els estatuts de la coperativa, ¿on posa que ells poden pendre eixa decisió?

NO OBLIDEU QUE ELLS SON IGUAL SOCIS QUE NOSALTRES.

Anònim ha dit...

-Si no estàs disposat a recolzar a la Cosiva per a que segueisca... Per què segueixes de soci? Potser pretens que els altres posen els diners i aprofitar-te tú sense posar ni un duro. Que fort!. Sou com "el perro del hortelano que ni come ni deja comer".
-Si no es posen els 2000 euros el banc s'ho endurà tot per el mòdic preu de 900.000 euros que és el que queda de pagar el préstec i ningú vorà un duro ni de les taronges ni dels sous. Visca la intel·igència. Si volem deixar de ser cooperativistes seria més fàcil posar els 2000 euros seguir treballant i posar-la a la venda on trauriem més bon preu que no res que es el que veurem del banc.
-Mai ens han demanat ni un duro, si ho repartim en els 21 anys que no hens han demanat res eixim a menys de 100 euros per any cada soci, no és tant.
-A la majoria de pous ens demanen cada dos per tres derrames, però a eixos no els podem dir tantes coses perquè si no no ens deixen regar i au. Tots a pagar sense dir ni mu.
-Prefereisc pagar i que de rebot em paguen el que hem deuen que enviar-ho tot a fer la mà. Sols tinc tres fanecaes. Simat necessita la cooperativa, encara que sigui per als llocs de treball. Fins i tot per a collir-mos les taronges, perquè a qui té poques fanecaes, que s'ho plantege. Qui li les collirà? Tindrem que anar com els nostres pares i avis a llepar culs, i aguantar que se's burlen, aparaulant collites a un preu i quant baixe la taronja de preu, que la deixen a l'arbre fins que caiga perquè a eixe preu no els interessa collir-la o directament collint la taronja de primera i deixant els arbres plens de taronjes que no ens colliran. Crec que molts ens hem cegat ens algunes coses que a l'assamblea podriem canviar, com lo dels compraors, els treballadors no socis, la junta... que no ens hem parat a pensar en què ens passarà a nosaltres, que vàrem votar sí a la nau nova... a aquesta junta... i qui no va anar ara tampoc té dret a protestar perquè el seu deure com a soci era anar a les assamblees i votar el que li pareixia no deixar la responsabilitat als pocs socis que van i ara tindre el dret al "pataleo" que eres la majoria que vàren parlar l'altre dia a la assamblea

Anònim ha dit...

Plagi? Els primers que van informar de la crisi de les cooperatives van ser els de l'arc quan es va fer la primera assemblea de la Cosiva al mes juliol per baixar-se sous. Els demés van vindre darrere.

Anònim ha dit...

AÇÒ JA ES VA PUBLICAR FA UNS DIES I SEMBLA BONA IDEA. PERÒ QUE LA TIRA ENDAVANT?

La fòrmula de l'empresa pública municipal és l'única que pot impedir el desastre econòmic i laboral que se'ns ve al damunt. Este organisme, a a més, s'hauria de fer càrrec a través del personal propi de recuperar les terres que s'estan abandonant arreu del terme, innovar en varietats, buscar ajudes i subvencions, i donar eixida a la producció simatera des de criteris empresarials i de mercat, tot per salvar els centenars de famílies que van a quedar-se sense feina. Per tant, l'objectiu és social i justificat.

Anònim ha dit...

Éste comentàri també ve de La Cotorra de Simat

9 de setembre de 2011 0:24

Lo més segur que és d'algú de les oficines com ja li ho han dit al blog de La Cotorra de Simat.

Anònim ha dit...

Perquè si algun comentari és en contra de la COSIVA és benvingut i si és a favor deu ser d'algú de les oficines? Que la gent no pot tindre una opinió contrària a la teua? No tots som gossets que vos ballem l'aigua, tenim coses a dir, però de totes maneres perquè penseu que sols tenim ganes de salvar la COSIVA la gent que hi treballem? A lo millor tenim més responsabilitat que vosaltres i una empresa que fa tant de any que existeix a Simat no la podem deixar perdre per cabuderia i tonteries.

Anònim ha dit...

si a tu el van vendre la moto an les barbaritats i mentires que ens vaen dir en la junta alla tu,a mi em va pareixer que estaven burlanse del llauraor,exixint al soci que pagara pa salvar el seu chollo de treball,per eixir perdent com sempre el llauraor

Anònim ha dit...

El mon està ple de servells inútils.
S'obri un espai per a que la gent lliurement opine, i hi ha algun descalaverat, que li pareig que "és poc interessant".
Que es lo que li pareixerà poc interessant?
Que la gent puga opinar?.
Lo que passa a les cooperatives?.
Que demanen diners per a treballar?.
Amb gent aixina no hi ha res a fer en cap lloc.

Anònim ha dit...

No volieu Sebastian????? Pues ací el teniu. Un tio d'horta de tota la vida que no té ni puta idea de tot l'entramat legal i econòmic que comporta el intentar salvar a les cooperatives i per lo tant, intentar salvar al poble. Ara ja sabeu que per a les coses importants no pot saber mai en la vida igual una persona amb graduat i gràcies que una persona amb carrera... a les pròximes eleccions a votar algú més paleto si pot ser

Anònim ha dit...

Podeu votar a Serra, ell sap com afonaro i reventaro tot en bones paraules

Anònim ha dit...

simat de la ruina.aixo deurien de fiar en la entra del poble.

Anònim ha dit...

Al Potxó ja va nombrar Simat de L'envetja i ara, per culpa de l'envetja, passem a la RUINA.

Anònim ha dit...

mos riem del potxo pero.........................

Anònim ha dit...

Com podeu possar d´eixample al Potxo, per favor, més respecte, que no ha fet consevol cosa. Pues no , no ens riguem, per que les idees i el resultat final, sense paraules........................................................

Anònim ha dit...

LLIBERTAT D`EXPRECIÒ,SOLIDARITAT EN EL POTXÒ!!!

Anònim ha dit...

Increible, solidaritat de queeeeeeeeeee, en quin món vivim! com pots justificar-lo.

Anònim ha dit...

Si havera segut sa mare, la seua germana o la seua filla no ho faría el desgraciat i inconsient este!

Anònim ha dit...

Evidentment, igual pensava d´altra manera, quin tipo de persona será el que pensa aixinà.

Anònim ha dit...

aci hi ha mes d´un paleto, com pots culpabilitzar a Sebastia de la mala gestio de les copes? el del comenteri de 20:05, no tens altra mania que sebastia, estas poc boig!!!
sebastia el gerent, comprador, asesor, encarregat de les dues coperatives a l´hora, les esta afonat. quin insurrecte estas fet. han gent com tu segur que anirien avant les copes,menos mal que no et tenim per ahi, o aixo espere. les copes, s, ha fet una molt mala gestio, i ara anem a salvarles han 2.000 cada soci, han ajudes de l´ajuntament o la generalitat, ojala!!! pero no confieu. ademes si no es canvia la cupula l´any que ve estarem igual altra vegada, s, em de portar solucions per els mateixos socis, no altres, si ens ajuden han algo benvingut siga, pero la obligacio es de nosaltres. tant si es posen diners, com si ens donen un prestec,lo primer que s,ha de fer es sentinto molt, camviar tota la directiva de dalt a baix i part de la junta per no dir tota, s, ha de buscar gent nova per als alts carrecs, si no promte estarem igual. CANVIT TOTAL. una solucio seria unirse les dos, algo molt complicat a estes altures, i per a aclarir deutes vendre una coperativa o l, altra o la gasolinera, i la unio , per lliures no es viable. si no poques eixides mes hi han. espere que hi haga sort i ajuda d´on siga i que salvem tost els llocs de treball posibles.

Anònim ha dit...

Lo de les cooperatives no es diferent a tot el que està passant.
Quan les coses venen bones, hi ha llista d'espera per a un càrrec, per a ser directiu, un bon despatx, un bon sou, viatges, paxuxades....
Quan venen males, els treballadors i treballadores de a peu es troben més a soles que la una.

Anònim ha dit...

an la q estava caigent,per el mes de abril la cop la valldigna envia a dos treballadors ia un de la junta a l'argentina qinze dies de viatge.poca falta varen fer eixos treballadors en l'almacennt.damunt el sueldo el tenien pagat,i la resta de socis no varen tindre opcio anar al viatge,q lo mes normal avera sigut sortejaro entre ells.

Anònim ha dit...

Para que veas.....

Anònim ha dit...

Sip, al Facebook els integrants penjaren fotos del viatge a l'Argentína, es véien molt a gustíto i poca féina.

Anònim ha dit...

aixina son els de les fotos,agustitos poca feina,i cobrar prou.eixa gent sa burlat dels socis i de cuatre misserables treballadors.galera encara anava burlanse q el viatge la viem pagat als cuatre llauraors imbecils de turno.lladressssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.

Anònim ha dit...

AL 23:24 ¿AIXO QUE DIUS DE GALERA ES DEVERES?em pareix molt fort que es burlara dels llauraors el unic imbecil es ell¿podra dormir despres de lo que han fet?clar com ell es cartero y te el sou sempreDESONRRATSSSSSSSSSSSS

Anònim ha dit...

una bona ca-galera li tindria q agarrar a eixe asta q yo digera prou.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ARC IRIS SIMAT ha dit...

No s'admeten judicis de valor que incloguen acusacions o desqualificacions personals.