divendres, 16 de setembre del 2011

CRISI, QUI HA DIT CRISI?

 








En un acte intern del PP, celebrat el passat dia 13 en la seua seu a València, més de 15 vehicles oficials van ocupar els voltants (Calles de Quart i Beat Gaspar Bono), la majoria d'ells estacionats en el passatge per als vianants, voreres i llocs prohibits.
No solament és el fet que els vehicles oficials estacionen indegudament, botant-se la llei; és que cal tenir la cara dura, prepotència i abús d'autoritat, per a assistir a actes de partit, és a dir, interns, utilitzant els vehicles oficials (que mantenim tots), l'ús dels quals està restringit exclusivament als actes de govern.
Això si,  no paren de dir-nos que estem a la vora de l'abisme. Clar que ja han descobert que és millor retallar sous, pensions, acomiadar mestres, tancar ambulatoris i deixar caure l'agricultura, que deixar de tenir cotxe oficial per a ús particular.
És aquesta la moral i l'ètica del PP?. No tenen res que dir els partits de l'oposició, sindicats, etc.?. Són aquests les retallades?.
Açò simplement és una prova del pocavergonyes que són; no els importa ni dissimular. Fan el que els dóna la gana i a la vista de tots. Passa algo?
Per a salvar les cooperatives i els llocs de treball,  no hi han diners, però per a altres coses ne sobren. I estes són les actituds del partit que ha arrasat en les passades eleccions, i que tot sembla, també arrasarà en les que venen.
Servisca d'exemple del que ens espera.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Y sobretot, no hi han diners per a subvencionar el nou magatzem de la COSIVA, tat Sebastian??? A vore si tens un poc de vergonya i les pròximes eleccions et presentes baix altres sigles Sebas...

Anònim ha dit...

y el gasta un falcon del ejercito para ir a lo mitines del partido?no dices nada,aparcan asi pero en todos esta su chofer por si se tienen que apartar si se molesta y tu sabes que es asi.

Anònim ha dit...

i el falcon no fa ni falta que es quede ningu perque segur que no molesta,mira veus encara val mes anar en falcon,que tu si que deus de ser un bon"FALCONETI".

Anònim ha dit...

ARC-IRIS = SUCURSAL DEL LEVANTE EMV

La mateixa noticia del diari publicada el dia 15 de Setembre,un dia antes que ho ha publicat la sucursal, hasta les fotos son les mateixes publicades pel Diari.
A vore si l'autor de les fotos vos demanda per copyright.

La Cotorra es curra les noticies, no fa copy-paste...

Anònim ha dit...

Arc, no volieu PP? Ja el teniu...

Anònim ha dit...

si hagueren de donar subvencions a totes les empreses q van mal.....

Anònim ha dit...

Hi ha que vore quin amor al PP té la gent. Una cosa es que una empresa vaja mal per la seua culpa i caiga... pero altra enganyar a una empresa que va be diguent que li vas a donar una subvenció i després afonar-la. Que no s'heu adonat ja que el PP de la Comunitat es el més caradura d'Espanya??? Ah no, perdó, que ara en Simat som PPeros al màxim...

Anònim ha dit...

Enganyar a una empresa que vatga bé??? Tu saps els anys que la Cosiva no paga bé als llauradors?? Als empleats sí, i si son Gerència encàra més, però al que prodiux el producte i, d'ahí ix tot, na nai.....Els que han enganyat al llaurador o sòci, son la Junta Rectora, élls ja sabíen com estàva el percal i no calía fer mampréses tan fortes, en fer una nau, que ni el Bollo té una façàda com eixa, en l'època que estem. Però, si Manguán amb una coxera fa el triple de kilos que la Cooperatìva!!!!

Anònim ha dit...

Extracte de un altre blog Local.

"El crèdit per a finançar la nau puja a 1.200.000€, la qual ha tingut també un sobrecost per problemes de construcció de 400.000€"

D'això també té culpa el PP??? Una nau de 1.200.000€ o 200 milions de pesetes, a més, un sobrecòst de 80 milions de pesetes per problemes??? Cuan hi ha un presupòst tancat, quin sobrecòst??? On han anat a parar eixos diners??

Senyores i Senyors DE TOT AÇÒ TÉ LA CULPA EL PP!!!......

Lo dit, Manguán amb una coxera i una granera al triple de kilos.

Anònim ha dit...

Fredat en fa si manara el ARC IRIS anirien a les reunions an espardenyes de careta i xupeti segur.

Anònim ha dit...

i quina quimera li tens tu a les espardenyes de careta xe???

Anònim ha dit...

al de les 17:45, abans de dir les coses esterat espalibat, que la generalitat no li deu res a la cosiva, pot ser europa si. parleu sense saber res. burooooooooooooooo!!!!!!

Anònim ha dit...

Burrooooooooooo no, burrísiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!

Anònim ha dit...

Si tenim PP Simat és gràcies a les polítiques que va dur Palomares,i que després ha continuat el tripartit.
Lo demés tot és buscar excuses (que si la crisis, que si l'arc, que si Seba és bon xic...)

Anònim ha dit...

Che, jo no compre cap diari, ni Levante, ni Pais ,ni Provincias..), i a mi en té igual si lo que publiquen ací ja ho han dit els diaris.
Benvinguda siga la noticia. La questió es enterar-se per un camí o atre.