dimecres, 31 d’agost del 2011

QUI AVISA NO ÉS TRAÏDOR


El PP ja va donant senyals que va a seguir amb la política començada pel PSOE, i que fins i tot la va a "millorar".
Un exemple: EL PP de Madrid va a augmentar en dues hores setmanals l'horari dels professors, amb la qual cosa podrà acomiadar a 2500 interins, i estalviar prop de 80 milions d'euros.
Està bé estalviar, però ens sembla que la manera de fer-ho no és la correcta.
  • Primer perquè estalviar llevant treball, no és estalviar. Açò és enviar gent a l'atur.
  • Segon, perquè si en alguna cosa no cal escatimar esforços, i més en els temps que corren, és en Sanitat, Educació i Serveis Socials.
  • Tercer, perquè ja està bé que sempre paguen els "currantes".
Açò és només un exemple del que se'ns aveïna quan el PP guanye les eleccions de novembre. És el mateix que fa Zapatero, però amb més "gracia y salero".
D'entrada Arc Iris està estudiant proposar que els 16 ministres, els 350 diputats/des, els 262 senadors/res, els 1206 parlamentaris/es autonòmics, els 1031 diputats/des provincials, els 139 càrrecs dels Cabildos canaris els 33 consellers/res del Consell de Balears, treballen el doble d'hores, i d'esta forma només en necessitem a la meitat.
Amb el que ens estalviem en eixos sous, es pot donar treball a uns quants milers de persones.
Veient el que passa, tots aquests, des dels seues segurs i ben pagats llocs, han d'estar convençuts que som idiotes, i com a tals ens tracten.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estan tocant per telèfon desde la Cosiva per a que el divendres de matÍ anem a pagar els 2000 eur. i si no ho paguem ens borren de ser socis,NO FIRMEU NINGUN PAPER!!.

1-en la reunió tot van ser paraules i no ens van donar ni un sol document.
2-no fan una segona reuniÓ per a pagar els 2000 euros,NI VOTAR, tenen por de que estem tots els socis junts recordeu esta frase "la union hace la fuerza", volen que anem de un en un.
3-en els estatuts de la coperativa, ¿on posa que ells poden pendre eixa decisió?

NO OBLIDEU QUE ELLS SON IGUAL SOCIS QUE NOSALTRES.