dissabte, 6 d’agost del 2011

EL GRAN REPTE DEL PP A SIMAT

A l'hivern es sabrà si l'alcalde del PP de Simat és un bon gestor polític o només un arribista afavorit per la sort i les circumstàncies que no sap més enllà que deixar-se portar per la inèrcia administrativa del dia a dia. La situació del camp i de les cooperatives posarà a prova al nou alcalde del PP. Podria demanar una solució a la conselleria d'Agricultura, gestionada pel seu partit, però la Generalitat no té un cèntim. Per tant, les solucions han de ser locals, i ahí es demostrarà si el nou govern local de Simat té cintura. Proposar una solució que satisfaga les dos societats agrícoles i pose en comú els seus actius i passius per tal de poder tirar endavant mantenint elsl llocs de treball, serà el gran repte del PP. Vorem si té solucions o només sap contractar portejadors de Barx per fer ballar la Mare de Déu a la porta de l'església.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Incluso en fiestas te gusta .enguerar a la gente,no te preguntas sobre los GESTORES.ADMINISTRADORES TRABAJADORES EL POR QUE DE HABER LLEGADO A LA SITUACION QUE ESTAN,PERO TU NO,AHORA QUE LO SOLUCIONE EL ALCALDE.A LOS RESPONSABLES DE LAS COPES.NO PREGUNTAS.

PD.QUE SERA QUE LOS COMERCIOS DE LA ZONA TODOS VAN A MAS?? ADMINISTRACION Y TRABAJO Y MAS TRABAJO

Anònim ha dit...

En los Comercios privados de la zona no hay chupópteros como en las Copes.

Anònim ha dit...

Despres que el ideoleg del PP el Sr.Enrique haja fet un Macro magatzen i damunt per pagar, son les condicions idonees per la fusió.

Are aca caga diners.

Anònim ha dit...

Després de profunds i rigorosos estudis que hem realitzat els membres de l'Arc Iris, que per això som brillants; hem de comunicar a Simat
a total responsabilitat de Sebastián en:

- La debacle de les Cooperatives.
- El fracàs escolar.
- Els baixos preus de la taronja.
- La crisi del deute Europea.
- Labajos de la qualificació del deute dels EUA.
- I tenim gairebé resolt que mato a Kennedy

Total l'Arc Iris som com el PP nacional, però en local

Anònim ha dit...

analisem"ARRIBISTA ¡¡¡INERCIA ADMINISTRATIVA!!!?? SOLUCIONS LOCALS,PORTEJADORS DE BARX??? .mmmmpuueeeeesss NO.no vetg cap proposta per a la soluciò de les cooperatives.entonces que collons esteu renegant? o es que sou dels que eu volen tot a punt d`engulir?

Anònim ha dit...

Els que escriuen comentaris tampoc aporten cap solució. Sols criticar i bla bla bla . . . .

Anònim ha dit...

Dic jo que els que manen tindran que fer algo més que lluir-se en les processons.

Anònim ha dit...

xeeee el de les 20:15 ma fet "plagio" eixe comentari es (menos lo que esta en majuscules que jo les vatx posar pero de altre tema)paraula per paraula i exacte com un que vaitx fer jo temps en rere.A LES GAE QUE VAS XAVAL/A!!!!!

Anònim ha dit...

Es que es una redacció tan bonica, fina i que aporta tant que no ma pogut aguantar.

Anònim ha dit...

Si els problemes de Simat no son cosa de la Generalitat ni tampoc de l'ajuntament, que li ho demanen a la mare de déu els que l'han treta a passetjar estos tres dies.

Anònim ha dit...

Ningú a pensat en demanar responsabilitats als que han generat eixes situacions??

Es tot culpa i responsabilitat de tercers??

Ningú d´eixes cooperatives pensa en la part de culpa que li correspon?

Anònim ha dit...

Per que es claveu tant en la Mare de DEu i els que l'han treta a la proceso, xe deixeuo ja ells no vos diuen res a vosatros, volen portarla alla ellos, vosatros voleu guerra i ells eu fan de bon gust i no es queixaran.

Anònim ha dit...

Serà que no queda ningú més a qui demanar-li solucions (ji ji ji).

Anònim ha dit...

Pos an lo que creuen en Deu dema de mati els dona ell les solucions.

Anònim ha dit...

La solucio la donara el Arc Iris cuant torne de les merexcudes vacances, i segur que baix la inspiracio que li vindra escoltant Al Tall.

Anònim ha dit...

Jajajajajajajajajajaja!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

pues per si no hi ha prou foc ahi va altra branqueta.AQUEST ANY LA GENERALITAT NO PAGARA LES AVIONETES QUE TIREN PA LA MOSCA,ale mutxileta a l`esquena i ja sabeu... a manxar.despres de pagar el matrial clar.A GUANYAR DINEEEES, ON ESTAN,ON ESTAN? A GUANYAR DINEEEES ON ESTAN ON ESTAN?

Anònim ha dit...

Vegueu com es mes popular Monleon que Al Tall

Anònim ha dit...

jajajajaja es veritat tù,perooo ta llamat mes això que la noticia no? cada locooooo con sutemaaaaa.no se esta qui la cantava pero segur que tu si.

Anònim ha dit...

Per supost,
El mestre Joan Manuel Derrat

DAVANT LA MANIPULACIÓ INFORMATIVA DE LA COTORRA DE SIMAT i l'anul.lació de misstages avisem ha dit...

No s'ha faltat el respecte a ningú s'ha preguntat el següent; el transfuga del BLOC juli ibañez, que va publicar al seu perfil facebook que era assessor economic del consulat de california farà què compren les taronges simateres ?
juli no et tenim por,... pots puclicar tos els ips TAMBÉ ELS TEUS I ELS DEL PSOE