dissabte, 27 d’agost del 2011

ARC IRIS DEMANA VALENTIA POLÍTICA AL PP PER FER FRONT A LA CRISI DE LES COOPERATIVES

Esquerra Unida i Arc Iris han proposat a l'alcalde de Simat, Sebastián Mahiques, la creació d'una Empresa Municipal Agrària que assolisca, amb l'acord de les respectives juntes, el passiu i l'actiu d'ambues societats, les gestione directament, es desfaça del patrimoni sobrant, i mantinga l'activitat i el llocs de traball.
La fòrmula de l'empresa pública municipal és l'única que pot impedir el desastre econòmic i laboral que se'ns ve al damunt. Este organisme, a a més, s'hauria de fer càrrec a través del personal propi de recuperar les terres que s'estan abandonant arreu del terme, innovar en varietats, buscar ajudes i subvencions, i donar eixida a la producció simatera des de criteris empresarials i de mercat, tot per salvar els centenars de famílies que van a quedar-se sense feina. Per tant, l'objectiu és social i justificat.
Ara bé, cal valentia política per tirar endavant, i de forma ràpida, una proposta d'estes característiques, i ahí és on un alcalde ha de demostrar la seua vàlua. Un alcalde no només està per organitzar revetlles i concerts de Bernardino, també per fer el que cal quan venen males. La proposta que fan EU i Arc Iris és viable i sobretot necessària.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bona idea.Ojala es duga a terme.Seria un alivio per a simat

Anònim ha dit...

Això ja fa temps que ve demanan-se a La Cotorra de Simat mentre la redacció de lArc-Iris estàva de "Vacas"

Anònim ha dit...

vaya pandilla de demagogos,!!!! faltan las paridas de Serra

Anònim ha dit...

la cotorra de Simat (Juli Ibañez Montagud) ha estat manant i no ha fet res, ara ve donant lliçons, aquest transfuga, trepa que no se'l creu ningu ?

Anònim ha dit...

Pues sí, eixe. Al menys éll lleva els posts que figuren noms i cognoms, no com ací que fan PEBRE I TOMACA.

Anònim ha dit...

A Sebastian lo han votado como alcalde no como exportador de naranjas.

Anònim ha dit...

Sebastián no es Dios. Milagros a Lourdes.

Anònim ha dit...

Estos sabios proposen unes histories que saben que no es poden realitzar, pero pasant el problema als altres.

CUP ha dit...

Volem un article de la manco i el repartiment del pastís. quina cara tenen els tres alcaldes de la Valldigna. No anava a desaparéixer?
Quan tots pensavem que anava a desaparèixer la "inútil" Manco, ara va i els tres alcaldes es reparteixen el pastís i és burlen una vegada més dels ciutadans. Qué curiós!! 2 anys per a Jordi, 2 per a Sebastián i 4 com a Vice del inmortal Agustí Pascual. Suponem que ara és repartiràn també el sucós sou i les "paxoxaes".La Cupbenifairó Valldigna

Anònim ha dit...

ole ahi,CUP.Es veritat,si era una despessa gran,que fem de nou ahi?

Anònim ha dit...

La situació és tan crítica, que qualsevol idea deuria analitzar-se i explorar-se.
Els "listos" que han manat anys i anys, ens han portat a la situació que tenim.
Tal volta siga l'hora de que parlen els "burros".

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

De tots els comentaris que he llegit, tots són criticant una proposta que encara que alguns no els paresca valida almenys algú s'ha calfat el cap per buscar una solució. Els que critiqueu segurament serà perquè no treballeu a ninguna de les dos cooperatives de Simat i penseu que lo que allí passa no va amb vosaltres. Bé, espere que algunes de les persones que critiquen sols perquè l'article ve de qui ve s'hajen plantejat el que passarà a partir d'ara, si tanquen les dos cooperatives, a Simat. El desastre. La gent no anirà als forns a comprar pa, aniran a Consum que els costa la meitat encara que no siga tan bo. No anirà a les fruiteries, anirà als indis de Tavernes, perquè encara que no siga tan bona la fruita, va més barata, el mateix passrà en les carniceries, bars, congelats, etc., etc... és a dir Simat estarà en caiguda lliure, perquè si 500 famílies que menjen de les cooperatives es queden sense feina, tindrà un impacte econòmic per a aquest poble que serà difícil de solucionar. No és burleu ni critiqueu a qui intenta donar solucions, encara que aquestes no us pareguen bones, almenys algú està fent alguna cosa, apliqueu-se el cuento. No sé si la solució serà aquesta o una altra, si l'ha llançada la Cotorra l'Arc Iris o el PP, crec que en aquest moment no estem per a tonteries i sí que estem per a salvar a aquest poble vinga de qui vinga la solució.

Anònim ha dit...

molts anys porte sentint que en valencia sa imposat el menfotisme,pero a la vista esta que en simat està mes que arraigat.mo la bufa tot i despues vindra lo que vindra,res
-A VORE VINDREEEE!!!

Anònim ha dit...

Juli Ibañes, el transfuga del BLOC, que se'n va passar al PSOE, no farà gestions des del seu càrrec d'assessor econòmic al consulat californià, per que els USA ens compren tota la taronja ?

Anònim ha dit...

trànsfuga?? que està a algun càrrec públic??? em pense que no.
de moliner aniràs...

Anònim ha dit...

insulta insulta ... tú tranquil.... l'oblit no és una característica ni simatera ni valldignenca

Anònim ha dit...

i un altra cosa ja estem més que acosgumats a les vostres, mentides, alumnies i difamacions TOS SABEM QUI SOU ,,, uns transfugues i peseteros, altres traïdors al poble (alta tensió, golf i beneficis peronals) tots sabe4m qui sou i a qui representeu... encar que ara representar respresenteu ben poc

Anònim ha dit...

pregunta-li al teu amic si encarà es assesor del consulat a california i si te les tagetes de visita amb l'estanquera ?

Anònim ha dit...

Els que autoritzaren el golf si no recorde mal, foren el PSOE i el PP.
Él traçat de l'alta tensió acabaren defenent-lo els tres alcaldes de l'època (Vicent, Ferrando i Eugenio).
I de beneficis personals no parlem, que alguns entraren a l'ajuntament sense res, i han eixit siguent rics.