dijous, 28 de juliol del 2011

EL PLE FA JUSTÍCIA I REPOSA PER UNANIMITAT EL CARRER AL TALL

El ple de l'Ajuntament de Simat va aprovar dilluns per unanimitat executar la moció aprovada el 2008 en la que es demanava retolar un carrer amb el nom del grup musical valencià Al Tall.
Tots els grups van votar a favor, fins i tot aquells que després de la moció de censura de 2008 van eliminar el carrer Al Tall. De les intervencions en este punt del ple no va ser possible esbrinar de qui va partir l'orde d'eliminar el carrer allà pel mes d'agost de 2008. No obstant, qui va assolir la justificació de l'actuació del tripartit va ser el regidor d'Esquerra (Republicana), Joan Serra, qui a les darreres eleccions va resultar elegit Pels Pèls. Serra va utilitzar excuses banals i puerils per tal de justificar aquella decisió, i fins i tot va arribar a dir que es va llevar el carrer perquè si bé el ple havia decidit dedicar-ne un al grup musical, no es va decidir quin carrer se li anava a dedicar. Tampoc el tripartit va mostrar cap interès al llarg de tres anys per trobar un carrer.
D'altra banda, el ple va rebutjar una moció d'Eu-Arc Iris per tal de retirar totes les plaques commemoratives d'inauguracions que incloguen noms d'autoritats. El regidor Joan Serra, elegit pels pèls, es va donar especialment per al.ludit per la pedra commemorativa de l'aplec d'excursionistes, que ara sabem que va costar 4.000 euros, tal com va informar el propi regidor d'Esquerra (Republican) al ple. No obstant, Serra va caure en la confusió, perquè justament este monument quedava exclòs de la moció d'EU-Arc Iris, que només es referia a les plaques inaugurals que continguen noms.

47 comentaris:

Anònim ha dit...

Les obsessions malatisses que pateix Víctor Mansanet(regidor passapartit)són vertaderes. Ja hi havia sentit algun comentari, però ara ho he comprovat. Per cert, passapartit, en record de la quantitat de partits pels que ha passat Mansanet(UCD, Partit Humanista, Falange), etc... Falta demanar l'afiliació al PP, que governa amb ell però sense cartera, perquè això és impopular, igual que a Extremadura. Anys i panys criticant al Bloc pels seus pactes amb el PP i ara EU també fa el mateix. Gorrinet Xinxet, ves al corralet i menjaràs sopetes amb el PP. Guai!

Anònim ha dit...

A mi em pasa el mateix no m'esperava aixo d'ell. Pensava que era d'altra manera, pero collo si mon donara Victoret.

Anònim ha dit...

Espere que EU, pels pèls en les Corts Valencianes, no siga un apèndix del PP igual que ho és ací a Simat. Igual que en la passada legislatura que va eixir PELS PÈLS.

Anònim ha dit...

EU serà un apèndix del PP però de moment l'únic que està fent oposició a Simat i denunciant coses, és EU. Au.

Anònim ha dit...

Al Tall. Al Tall, Al Tall, Al Tall.......... Ja ho ha conseguit. Al menys ja s'acabat la tabarra. Però, no hem sabut qui el va llevar...(jejejejeje)

Anònim ha dit...

Ara que ja tenim el carrer Al Tall, el Arc Iris anem a per un altre projecte mes ambisios,


LA PLAÇA ROSITA AMORES

i

AVENGUDA EL TITI

Anònim ha dit...

Coincidisx mb el de les 19:51.
Eu y Arc Iris son els únics que animen el cotarro.
I mirant moltes coses de lo que proposen, d'apèndix del PP res, al menys no son el mateix apèndix que tota la vida ha sigut el BLOC del PSOE. I si no que li ho pregunten a Juanmma Mansanet que anava en la lista del PSOE en València. Això si com a independent per a que no es note.

Anònim ha dit...

Comparar Al Tall amb el Titi i l'Amores és un insult que no puc tolerar. L'autor és un impresentable.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :
Ací a Simat tots ens coneixem massa ; i tots sabem quí és l´apèndix de qui.
Els pactes que estan clars: PSOE-BLOC-ER per manar i PP - PSOE quan convé
No cal fer més comentaris.

Anònim ha dit...

NO TENIU RES A DIR DELS FITXATGES DE L'AJUNTAMENT PER A TREBALLAR AQUEST ESTIU...
QUINA VERGONYA

Anònim ha dit...

qui son els fitxages pre treballar aquest estiu?

Anònim ha dit...

Al de les 11:25

Aon sa quedat la tolerancia, i l´educació,

Perqué es millor Al Tall que el Tall de L´Amores?

perqué no una plaça amb l´estatua del Gran Joan Monleón vestit de fallera?

Lo que tu opines es sols la teva opinió, i jo no he vist qu´es claven amb les teves prefernecies

Anònim ha dit...

Completament d'acort an tu xicon.

Anònim ha dit...

i per a cuant el carrer als maulets.

Anònim ha dit...

I per a cuant un carrer per a Nino Bravo? A vore si el intolerant que no permitix les comparances, esta li pareix milor o, es que a este no el va entrevistar?????

Anònim ha dit...

Biografies a bon preu!!! Escrites pel gran Víctor Mansanet!!! i de regal aconseguirà que el seu nom aparega a uns dels carrers de Simat!!! Aprofite aquest 2x1!!!!

Anònim ha dit...

a nino bravo,si no men dius n'altra axi per dalt pep de violi.

Anònim ha dit...

Pues un a Pep de Violí no estaría mal, segur que Nino es igual de Valencià i prouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu més conegut que als Peps de Violins que Al Tall que segur que els coneixen cuatre més al Ninòt de TÚ sanguango....

Anònim ha dit...

Ieeeeeeeee Pep de Violí, a ta mare no li posarán un carrer.......Ja saps perquè ho dic....(jejejeje) a lo millor per baix sí.....

Anònim ha dit...

Pep de Violí, aixína per dalt se men ocurrixen varis, abans de al tall, pues no hi han, Nino Bravo, Bruno Lomas Juan Bau, què, si vols està ahí al Plà de Corrals epr a fer-li una interview... Al Tall???? Pregunta pel poble a vore si algú sap qui son, segur que encàra hi hauría més gent que coneixería Als Pavesos...... Pep de Violí si que eres tú i prou...

Anònim ha dit...

I a la fira de Xàtiva a vore l'homenatge a Bruno Lomas!!!! Pep de Violí.......

Anònim ha dit...

Casimiro el del Pla de Corrals era famos a tot el mon com acordeoniste,
Que tal dedicarli un barri del poble?

Anònim ha dit...

Pues al Plà de Corrals no estaría mal..........

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Al del 29 de juliol a les 15:31: per a fixatges, els de l'any passat amb les beques de la Diputació. Jo, jo, jo. Ens vam quedar tots amb cara de huit. Jo. jo, jo.

Anònim ha dit...

Al de dalt

Perqué heu dius?, per el fill de Serra i el de Eladi, perque este ultim repeteix en el carrec mes que els alls, i el primer li posaren la plaça a mida i despres no anava a treballar

pep de violi ha dit...

ja que l'aministraor li permet al del nen brau dir ala gent ninot i sanguango es pere que en dexe dirli que la meua terra no la banyen tres mars si no un,i que mes valdria que a ves fet odes a la seua terra no america,que encara sen arrecorden dels pallasos de mala clase com l'inpesentable este,sense menos preciar al nen brau.

Anònim ha dit...

iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeee nen brau,i a tu morrut el posaran un carrer per hai baix del flori jajajijijuju,a veure si digent jajajijijuju el senyor dels anells no censura aquesta entrada,al fastasma del morrut ja m'enten.

Anònim ha dit...

Nen Brau?????? Jajajajajaja eres molt bò, José de Violín.

Més valdría que escrigueres millor, Doña María no el va ensenyar lo del "a la" ó "ala" de volar??? o esperar tot junt???? Pallasso i de mala classe si que eres tú. M'has paregut " A la Mestra vas" al administrador ja fà un "triage" no fà falta què tú li digues lo que té que fer. Babáu........

Nen Brau, què fort...... Al menys havéres posat el seu nom vertader, ara, que tú ni ho deus saber, segur que als noms de al tall si que ho sabràs, quizà.... Lluis Manèl Ferri llòpis alias Nino Bravo.

Anònim ha dit...

al impresentable del carrer de joan bau no sen aparat en pensar en rafael la veu de la valldigna que atingut que anar a parar al pla de corrals mal nano si que astas fet.

Anònim ha dit...

a la fira no vaiges si no tens diners miserable,hai si bruno lomas si.

Anònim ha dit...

S'escriu AHÍ, Violinero, no hai, t'ho dic perquè ja ho has repetit prou vòltes....

Bona nit.

Anònim ha dit...

Estàs equivocat, Rafael la veu de La Valldigna està a Carcaixent.

Anònim ha dit...

epr vol dir per, tronc que tampoc eres castelar,que, vol dir de, iluminat que tampoc eres enric valor,te les dones de saber calicrafia pero educacio tens la juste jajaja vol dir hahaha nelson mandela.

Anònim ha dit...

el dic lo de hahaha que no jajaja per que erre que erre,bona es.

Anònim ha dit...

a carcaxent,jo el fea en alfas del pi.

Anònim ha dit...

AVISO A NAVEGANTES:

Hay sospechas fundadas de que los administradores-censores, controlan las IP de los que entramos aquí.
Denominación de una IP para los que no lo sepan:

Vamos a intentar aclarar un poco el concepto de IP: básicamente es un número que identifica un dispositivo en una red (o en la red de redes, esto es, en internet). Para comprender mejor el concepto hagamos una similitud con el número de telefono: Todas las conexiones telefónicas, ya sean fijas o móviles, tienen un número de télefono asignado y único que las identifica y que permite la comunicación. Basta marcar el número de la persona con la cual quiero charlar para comenzar la comunicación. A grandes rasgos la comunicación entre dispositivos dentro de una red es muy similar: cada uno tiene su número que lo identifica y que permite la comunicación con el mismo.

IP significa “Internet Protocol” y es un número que identifica un dispositivo en una red (un ordenador, una impresora, un router, etc…). Estos dispositivos al formar parte de una red serán identificados mediante un número IP único en esa red. La dirección IP está formada por 4 números de hasta 3 cifras separados por “.” (punto). Los valores que pueden tomar estos números varian entre 0 y 255, por ejemplo, una dirección IP puede ser 192.168.66.254 (cuatro números entre 0 y 255 separados por puntos).

Anònim ha dit...

pero per exe mateix motiu els censors deurien saber la direcsio del ip de cadascu,dic jo si a mi en truca algu per telefon i jo no se el seu numero no tinc el per que saber qui es,pogera ser.

Español de pro ha dit...

Vamos a ver si nos dejamos de estupideces. Aqui en este pueblo lo que hace falta es devolver el nombre de nuestras calles a sus originales luchadores de España. Jose Antonio, nuestro querido Franco i tantos que han sufrido la voragine izquierdista que nos ha invadido estos años. Ahora con nuestro PP en el poder y con el apoyo de nuestros amiguitos de IU vamos a devolver el honor a tantos deshonrados por el régimen de la izquierda. Ya hemos observado un cambio en las banderas, aunque espero que coloquen la de nuestra España adornando las calles. Está la señera del reino, que tanto queria nuestro caudillo, pero se echa en falta la rojigualda y a ser posible con el aguila tan querida por todos nosotros, el pueblo de Simat de valldigna, que para eso hemos salido vencedores en las urnas.

Anònim ha dit...

el reine que tant volia paco el rana era el de valencia del cid.

Anònim ha dit...

Al de fa dos comentaris, d'on as eixit?????

On està Tània? ha dit...

On està, on està? Tornaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

PP ............DRETA PURA I DURA, DE TOTA LA VIDA, LA DEL CAUDILLO, LA DE POR DIOS Y POR ESPAÑA. QUE POR..........JA ELS TENIM AÇI DE NOU

Anònim ha dit...

mira es el que ens a tocat,en EEUU tenen als flipats que es visten d`elvis i confien en trobarsel encara per cualsevol cantò i aci tenim als imbecils estos que estan donant mes cagera que un porc solt i encara volen resusitar al tio paco.pobres desgraciats.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Encara que no escriga, estic, no patisques que quan tinga algo que dir tornaré. Gràcies per recordar-te'n. Carrers amb noms cada vegada més estrafalaris?... Trames judeomasòniques identificant les IP dels que escrivim no se sap per a qué... El gran problema de Ricard a les festes... Uf se'm fa molt difícil escriure de temes de tanta transcendència per a la vida social i política d'aquest poble. Estic realment tant commocionada que no puc ni escriure.

Anònim ha dit...

Pues ves llegint, TÀNIA...........

Anònim ha dit...

0:27 molt bo!!! je, je, je...
Supose què ho ha escrit algú per a punxar, no pot ser que hi hagen ______ tant regrans per ahí.